Όπως έγραψε η «δσπορ», μπορεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όμως οι άνθρωποι του Διαγόρα ήδη έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται την νέα σεζόν, αρχίζοντας σταδιακά τον προγραμματισμό τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», πριν από αρκετές ημέρες, έγινε μία πρώτη κουβέντα με τον προπονητή Νίκο Παντέλη σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόθεση των δύο πλευρών είναι να πορευτούν μαζί και στην σεζόν 2018-2019, χωρίς όμως να θεωρείται κάτι δεδομένο, αφού θα κάτσουν ξανά στο τραπέζι στο προσεχές χρονικό διάστημα για να ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, όλοι οι ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της σεζόν θα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου για να αποφασίσουν ποιους θα διατηρήσουν στις τάξεις τους και ποιοι θα αποχαιρετίσουν τον «γηραιό».
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της «δσπορ», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και στο διοικητικό συμβούλιο του Διαγόρα, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εμπλακούν στα κοινά του συλλόγου ώστε να τον βοηθήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο.
Στα αγωνιστικά
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, καθώς ο Νίκος Παντέλης τους έδωσε το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας. Σήμερα θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, προκειμένου να ξεκινήσουν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου.
Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παρασκευά Μπακάλη και Αλέξανδρο Βελέτη που συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Στάθης Προβατίδης ( πρόβλημα στην γάμπα) και Κυριάκος Ευαγγελιδάκης ( πρόβλημα στο γόνατο).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ