Ειδήσεις

Ο Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.)

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα 14 Μαρτίου 2015 οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο στην Αθήνα.
Να σας ενημερώσουμε πως ένα εξέχων μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, ο Διευθυντής Χειρουργός κ. Κωνσταντίνος Κουτσόπουλος ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στον μεγαλύτερο επιστημονικό Σύλλογο της χώρας.
Την προηγούμενη Κυριακή εξελέγη πρώτος σε σταυρούς μετά τον επικεφαλής της παράταξης στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Η θέση αυτή αποτελεί τιμή για τα νησιά μας και τον Ιατρικό Σύλλογο της Ρόδου.
Να τον συγχαρούμε για την τεράστια αυτή επιτυχία και του ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Είμαστε βέβαιοι πως θα πετύχει και από αυτή την θέση και θα συνδράμει σημαντικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας ολόκληρης της χώρας και ειδικότερα των νησιών μας.

Για τον Ι.Σ.Ρ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Χρήστος Απ. Μαντάς Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου