Ειδήσεις

Εκλογές στην Ενωση Καταστηματαρχών Νέας Αγοράς

Να κλείσει η εκκρεμότητα με τις συμβάσεις των  μισθώσεων για τα καταστήματά τους   ζητούν οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  στο κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς.
Το θέμα θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης σε συνάντηση που θα έχει η νέα διοίκηση της Ένωσης  Καταστηματαρχών Νέας Αγοράς με  το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο.
Οι  εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Ένωση Καταστηματαρχών Νέας Αγοράς διενεργήθηκαν την Τετάρτη 11 Μαρτίου.
Ψήφισαν 79 καταστηματάρχες  από τους 110 που είναι εγγεγραμμένοι στην Ένωση.
«Η αλλαγή στη διοίκηση της Ένωσης  Καταστηματαρχών της  Νέας Αγοράς  σηματοδοτεί το ξεκίνημα της προσπάθειας για την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάζει το κτιριακό συγκρότημα. Θα χρειαστεί η βοήθεια τόσο της  δημοτικής αρχής όσο και  της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων», δήλωσε  ο κ. Γιάννης Κοψιάς που πλειοψήφισε στις εκλογές.
«Οι επιχειρηματίες έδειξαν πως θέλουν  στη διοίκηση του Σωματείου ανθρώπους αποφασισμένους να αγωνιστούν για την επίλυση των προβλημάτων τους. Πρώτο μέλημά μας είναι η  υπογραφή των συμβάσεων για  τα καταστήματα», δήλωσε ο κ. Κοψιάς.
Σε ερώτηση αν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο κ. Κοψιάς δήλωσε:
«Αφού το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς  συγκροτηθεί σε σώμα  θα έχουμε συνάντηση με το δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο. Ευελπιστούμε πως θα εφαρμοσθεί η απόφαση που έχει ληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο για τις συμβάσεις που αφορούν τα καταστήματα.  Σε λίγο καιρό θα ανοίξει η θερινή σεζόν και θα πρέπει το  συγκεκριμένο θέμα να τακτοποιηθεί».
Στο διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς εξελέγησαν οι ακόλουθοι:
Κοψιάς Γιάννης      46  ψήφοι
Μπόσμου Άννα     40
Μπούρδας Φίλιππος     37
Νικολέτος Μιχαήλ     30
Περίν Παναγιώτα     28
Πολίτη Τσαμπίκα     25
Κατσιδώνης Παναγιώτης     23
Για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου  εξελέγησαν οι κ.κ.:
Κοψιάς Γιάννης     37 ψήφοι
Μπόσμου Άννα     31
Μπούρδας  Φίλιππος      24

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου