Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου για τον εμπρησμό στο Δικαστικό Μέγαρο

Ο Δικηγορικός Σύλλογος εκφράζει την οργή κι την αγανάκτηση του για την βάνδαλη ενέργεια εμπρησμού του Δικαστικού Μεγάρου και συγκεκριμένα του Ακροατηρίου 1. Εκφράζει όμως και τις διαμαρτυρίες του προς την Πολιτεία, η οποία στέκεται ανίκανη κι απλός παρατηρητής των εμπρηστικών αυτών ενεργειών, παρά το γεγονός ότι επανειλημμένα έχει τεθεί το θέμα ασφάλειας του Δικαστικού Μεγάρου, όπου είναι πλέον έκδηλος ο κίνδυνος της ζωής και της ακεραιότητας δικαστικών λειτουργών, δικηγόρων, γραμματέων και διαδίκων.

Καλεί δε τους υπεύθυνους άμεσα να ανταποκριθούν στην ανάγκη λήψης των αναγκαίων μέτρων ασφάλειας, προστασίας τόσο της ζωής των ανθρώπων όσο και των κτηριακών εγκαταστάσεων. Τέλος δε εκφράζει την οδύνη του για το παρανάλωμα πυρός του έργου τέχνης του Εσταυρωμένου, το οποίο κοσμούσε από το 1947 την αίθουσα του ακροατηρίου.

Ρόδος 14 Μαρτίου 2014
Ο Πρόεδρος             Ο Γ. Γραμματέας
Κων/νος Σαρρής       Βασίλειος Περίδης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου