Αθλητικά

Το Rodos Cup στον Ο.Α.Μ.Ρ.

O Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου διοργανώνει το τριήμερο πρωτάθλημα ζευγών όπεν 4ης βαθμίδας RODOS CUP. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

  1. Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Εγκαταστάσεις του ΟΑΜΡ (Ξενοδοχείο Σεμίραμις), την Πέμπτη 21/2/, την Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26/2. Ώρα έναρξης όλων των ημερίδων 21:00.

  1. Τρόπος διεξαγωγής

O αγώνας θα διεξαχθεί σε ένα ενιαίο όμιλο.

Ο ακριβής αριθμός των διανομών, θα ανακοινωθεί από το διαιτητή λίγο πριν την έναρξη της πρώτης ημερίδας και θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των ζευγών που θα συμμετάσχουν. Οι διανομές θα είναι προμοιρασμένες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς κανένα περιορισμό.

Η βαθμολογία θα είναι σε Matchpoints (σύστημα ακεραίου τοπ). O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης.

  1. Όροι συμμετοχής

Κάθε συμμετέχων, με την δήλωση συμμετοχής συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους της παρούσας προκήρυξης, όπως και όλες τις σχετικές διατάξεις των κανονισμών της ΕΟΜ και του ΔΚΑΜ/17.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 20/2 και ώρα 21:00. Τυχόν εκπρόθεσμες δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατά την κρίση του διαιτητή. Η συμμετοχή ορίζεται σε

€ 15 ανά άτομο για όλο το τουρνουά. Το ποσό θα καταβληθεί ολόκληρο την πρώτη ημέρα των αγώνων.

  1. Διαιτητής, Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή

Διαιτητής θα είναι ο Κ. Κελεπέρας. Επιτροπή εφέσεων : Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Οργανωτική Επιτροπή: το Δ.Σ. του Ομίλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου