Αθλητικά

Η 2η Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων από τον ΑΟ Σταματίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, προκηρύσσει την 2η Εαρινή Συνάντηση Ρίψεων, αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιπάτειρα, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019.  Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνει σύμφωνα με τη Γενική Προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ και με τους παρακάτω όρους:

  1. Ηλικίες:

Κατηγορία Έτος γεννήσεως

ΠΠβˊ –  ΠΚβˊ 2006-2007

ΠΠΑ΄ – ΠΚΑ΄ 2004-2005

Π-Κ 2002-2003

Α-Γ >2001

  1. Αγωνίσματα:

Κατηγορία Ρίψεις

ΠΠβˊ Vortex

ΠΚβˊ Σφυροβολία -Vortex

ΠΠΑ΄ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

ΠΚΑ΄ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

Π Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

Κ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

Α Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

Γ Σφυροβολία – Δισκοβολία-Σφαιροβολία – Ακοντισμός

  1. Όργανα ρίψεων:

Κατηγορία Αγώνισμα

Σφύρα Δίσκος Σφαίρα Ακόντιο VORTEX

ΠΠβˊ 4kg 200gr

ΠΚβ΄ 3kg 200gr

ΠΠΑ΄ 4kg 1 kg 4kg 600gr

ΠΚΑˊ 3kg 1 kg 3kg 500gr

παιδεσ 5kg 1.5kg 5kg 700gr

Κορασιδεσ 3kg 1 kg 3kg 500gr

Άνδρεσ 7,26kg 2 kg 7,26 kg 800gr

Γυναικεσ 4kg 1 kg 4 kg 600gr

  1. Προσπάθειες

Σφύρα-Vortex ΠΠβˊ-ΠΚβˊ: 3 προσπάθειες

Σφύρα ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων : 6 προσπάθειες

Δίσκος ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων: 6 προσπάθειες

Σφαίρα ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων: 6 προσπάθειες

Ακοντισμός ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄-Παίδων-Κορασίδων: 6 προσπάθειες

  1. Δικαίωμα συμμετοχής:

Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν σε όσα αγωνίσματα επιθυμούν, σύμφωνα με την κατηγορία που ανήκουν και με βάση τη Γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ. Ειδικά για την κατηγορία ΠΠΒ’-ΠΚΒ’, κάθε σωματείο δύναται να μετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια (ΠΠΒ’-ΠΚΒ’) έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα.. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια της κατηγορίας.

  1. Δηλώσεις συμμετοχής:

Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν  ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής τους για όλες τις κατηγορίες, στο email segasdod@gmail.com και στο technicaldirector.segasdod@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 6/3/2019. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών καθώς και την κάρτα υγείας αθλητή, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης). Οι συνοδοί προπονητές των συμμετεχόντων σωματείων, θα ενημερωθούν την προηγουμένη ημέρα των αγώνων για το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

  1. Έπαθλα:

Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων και με βάση την αγωνιστική τους κατηγορία, θα απονέμονται διπλώματα. Οι απονομές θα διεξάγονται μετά το τέλος του κάθε αγωνίσματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου