Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Πολίτες» διοργανώνει ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης στο διάστημα από τις 7 έως τις 9 Απριλίου.
Τις εργασίες του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα κληθούν για να παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου.

«Στόχος των σεμιναρίων είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πολίτες. Το προσωπικό μας θα έχει καλύτερη απόδοση αν επιμορφωθεί από τους ειδικούς του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης», δήλωσε ο γραμματέας του Δήμου κ. Παύλος Τσίπρας.
Για να υπάρξει ενδιαφέρον ο κ. Τσίπρας έστειλε επιστολή στους διευθυντές και τους προϊσταμένους των τμημάτων του Δήμου προκειμένου να καταρτίσουν τις καταστάσεις με τα ονόματα των συμμετεχόντων.
Οι καταστάσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και να σταλούν στο γραφείο του μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου.

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) είναι ο εθνικός στρατηγικός φορέας ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της δημόσιας διοίκησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ιδρύθηκε το 1983, είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και υπάγεται στον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς – δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ), με τις εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις να ανέρχονται σε 39,7 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2015.
Το επιστημονικό και ερευνητικό έργο του ΕΚΔΔΑ, συνεπικουρείται από Επιστημονικό – Εκπαιδευτικό Συμβούλιο, υλοποιείται από εξειδικευμένο Διδακτικό Προσωπικό και υποστηρίζεται από έμπειρη ομάδα επιστημονικών και διοικητικών στελεχών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) και της Μονάδας Τεκμηρίωσης και Καινοτομιών (ΜΟΤΕΚ).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου