Ειδήσεις

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου, στην αίθουσα του ΑΚΤΑΙΟΝ.
Παρουσία αρκετών μελών ο Πρόεδρος της Ένωσης Κάσσας Παναγιώτης, παρουσίασε τον Διοικητικό απολογισμό του έτους 2012 και 2013, όπου αναφέρθηκε ακριβώς η δράση του Δ.Σ τα δυο αυτά χρόνια περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα πεπραγμένα του, τους αγώνες, και τις επιτυχίες που σημειώθηκαν.

Ο Διοικητικός Απολογισμός εγκρίθηκε παμψηφεί από τους παραβρισκόμενους. Το ίδιο συνέβη και με την παρουσίαση του Οικονομικού απολογισμού από τον Ταμία της Ένωσης Πλάτση Νικόλαο. Τέλος ο Γ. Γραμματέας Χατζηκυριάκος Ιωάννης στην ομιλία του αναφέρθηκε τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε το Δ.Σ κατά την διάρκεια της θητείας του. Ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η 14/03/2014.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο και άλλα μέλη τα οποία εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον του κλάδου. Στο κλείσιμο της Συνέλευσης ο Πρόεδρος εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους μέλη για την όποια συμβολή τους στην προσπάθεια για την διεκδίκηση των νόμιμων συμφερόντων τους, ζήτησε την καθολική συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία, δίνοντας το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια της Δωδεκανήσου, δεν είναι δεδομένοι, είναι ενωμένοι, είναι δυνατοί και έτοιμοι να σταθούν εμπόδιο σε όποιους παράγοντες έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την εξαθλίωσή τους και την παράλληλη υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου