Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ των τελευταία ημερών της «δσπορ», που αποκάλυψε ότι ο ΓΑΣ Ιάλυσος είχε ξεχωρίσει την περίπτωση ενός Ιβοριανού επιθετικού για την περεταίρω ενίσχυση της γραμμής κρούσης, ενόψει της συνέχειας της Football League και ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά.
Ο ποδοσφαιριστής είναι ο Brahima Bruno Kone, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν, ότι την Τετάρτη θα βρίσκεται στο νησί μας για να διευθετηθούν οι τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή και ο αθλητής να ενταχθεί στις προπονήσεις των «τοξοβόλων».
Ο Brahima Bruno Kone γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1995 και έχει ύψος 1.86. Αγωνίζεται ως σέντερ φόρ, ενώ μπορεί να προσφέρει αγωνιστικά και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.
Ο Brahima Bruno Kone μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της MIKA Aschtarak (Αρμενία), της Ararat Yerevan (Αρμενία), του Ηρόδοτου και της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Αμέσως μόλις υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος θα κινήσουν τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του, προκειμένου ο Brahima Bruno Kone να τεθεί στην διάθεση των Αμπελά και Χοσάδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω.
Ήρθε ο Παγώνης, αναμονή για Τάντιτς
Από την Τρίτη βρίσκεται στο νησί μας ο Τάσος Παγώνης, ο οποίος υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΓΑΣ Ιάλυσος και την Τετάρτη θα προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες των Βαγγέλη Χοσάδα και Αγαπητού Αμπελά, θέτοντας τις υπηρεσίες του στην διάθεσή τους ενόψει Αιγάλεω.
Τώρα όσον αφορά τον Ματίας Τάντιτς οι άνθρωποι των «τοξοβόλων» έχουν τακτοποιήσει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετεγγραφή του Σέρβου μεσοεπιθετικού και περιμένουν την άφιξή του στο νησί μας, η οποία αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ