ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καραμανλής: Δεν υφίσταται μακεδονικό έθνος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Παρέμ­βαση στο ζήτημα της ΠΓΔΜ φέρεται να κάνει ο Κώστας Καρα­μαν­λής, σημειώ­νο­ντας ότι «δεν υφί­στα­ται μακε­δο­νικό έθνος».

Τη θέση αυτή φέρεται να έχει δια­τυ­πώ­σει ο πρώην πρω­θυ­πουρ­γός σε συνερ­γά­τες του, σύμφωνα με δημο­σί­ευμα της Real News.

Κατά το δημο­σί­ευμα, ο Κώστας Καρα­μαν­λής φέρεται να τόνισε σε συνο­μι­λη­τές του ότι: «Δεν υφί­στα­ται μακε­δο­νικό έθνος» και πως «αυτό πρέπει να γίνει καθαρό και επι­σή­μως απο­λύ­τως απο­δε­κτό».

in,gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.