ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι διευκρινίσεις του Ροδήλιου για το ατύχημα με τους ποδηλάτες του!

Μάκης Δούβαλης 2 λεπτά ανάγνωση
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΣΗ

Ο Ρο­δή­λιος εξέ­δω­σε ανα­κοί­νω­ση για το χθε­σι­νό συμ­βάν με τον τραυ­μα­τι­σμό των παι­διών. Ανα­λυ­τι­κά: “Μετά το χθε­σι­νό πε­ρι­στα­τι­κό, νιώ­θου­με την ανά­γκη να το­πο­θε­τη­θού­με ώστε να μην υπάρ­ξουν αστα­θείς ανα­φο­ρές και κα­κε­ντρε­χή σχό­λια στα διά­φο­ρα μέσα. Χθες, πε­ρί­που στις 16:30, η ομάδα Ρο­δή­λιος των με­σαί­ων κα­τη­γο­ριών, κατά τη διάρ­κεια της κα­θη­με­ρι­νής τους προ­πό­νη­σης και ενώ επέ­στρε­φε από τη λε­ω­φό­ρο Κα­μεί­ρου προς Ρόδο, υπέ­στη ατύ­χη­μα. Μία οδη­γός, κα­τευ­θυ­νό­με­νη από Ρόδο προς Κά­μει­ρο, επι­χεί­ρη­σε να στρί­ψει αρι­στε­ρά προς την κοι­λά­δα Πε­τα­λού­δων. Δυ­στυ­χώς, λόγω έλ­λει­ψης ορα­τό­τη­τας εξαι­τί­ας της αντη­λιάς, όπως ισχυ­ρί­στη­κε η ίδια, η οδη­γός έπεσε με το όχημά της πάνω στο γκρουπ των επτά παι­διών και του προ­πο­νη­τή, Κυ­ριά­κου Πα­πα­στα­μα­τά­κη.

Θα θέ­λα­με να επι­ση­μά­νου­με ότι όλα τα παι­διά είναι καλά, με εξαί­ρε­ση τα κα­τάγ­μα­τα, τις μι­κρές εκ­δο­ρές και την ψυ­χο­λο­γι­κή τα­λαι­πω­ρία που υπέ­στη­σαν εξαι­τί­ας του συμ­βά­ντος. Ωστό­σο, αξί­ζει να τα συγ­χα­ρού­με για την ψυ­χραι­μία που έδει­ξαν και για τη στή­ρι­ξη που προ­σέ­φε­ραν ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι το πραγ­μα­τι­κό νόημα της ομα­δι­κό­τη­τας! Όσον αφορά στις υλι­κές ζη­μιές, είναι τε­ρά­στιες και ελ­πί­ζου­με να απο­ζη­μιω­θούν, καθώς όλοι γνω­ρί­ζου­με τις προ­σπά­θειες των γο­νιών για να μπο­ρέ­σουν τα παι­διά τους να συμ­με­τέ­χουν στο άθλη­μα της πο­δη­λα­σί­ας, το οποίο απαι­τεί εξο­πλι­σμό υψη­λού κό­στους.

Θα θέ­λα­με να εκ­φρά­σου­με τις θερ­μές μας ευ­χα­ρι­στί­ες στους πε­ρα­στι­κούς, οι οποί­οι με την αμέ­ρι­στη βο­ή­θειά τους και την τα­χύ­τη­τά τους στην επέμ­βα­ση, έδω­σαν με­γά­λη στή­ρι­ξη στα παι­διά και στους πα­ρευ­ρι­σκό­με­νους. Η αλ­λη­λεγ­γύη που επέ­δει­ξαν ήταν ανε­κτί­μη­τη και η πα­ρου­σία τους σε εκεί­νη τη στιγ­μή ήταν κα­θο­ρι­στι­κή για την άμεση δια­χεί­ρι­ση της κα­τά­στα­σης. Επι­πλέ­ον, ευ­χα­ρι­στού­με θερμά τους φί­λους της ομά­δας που έτρε­ξαν άμεσα στο νο­σο­κο­μείο, ακόμη και αν δεν ήταν τα δικά τους παι­διά, καθώς και τον Υπουρ­γό Αθλη­τι­σμού, κ. Γιάν­νη Βρού­τση, για το άμεσο εν­δια­φέ­ρον του. Επι­κοι­νώ­νη­σε προ­σω­πι­κά με τον πρό­ε­δρο της ομά­δας, κ. Ιω­άν­νη Πα­πα­στα­μα­τά­κη, προ­κει­μέ­νου να ενη­με­ρω­θεί για την πραγ­μα­τι­κή κα­τά­στα­ση των παι­διών. Η υπο­στή­ρι­ξή τους ήταν ανε­κτί­μη­τη και μας έδωσε τε­ρά­στια δύ­να­μη. Τέλος, θα θέ­λα­με να ευ­χα­ρι­στή­σου­με και την τρο­χαία, το ΕΚΑΒ και τους για­τρούς του Γε­νι­κού Νο­σο­κο­μεί­ου Ρόδου για την άμεση κι­νη­το­ποί­η­ση και τη φρο­ντί­δα που πα­ρεί­χαν”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.