ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη νίκη στο Ρέθυμνο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Στο Ρέθυμνο βρί­σκε­ται από χθες η απο­στολή του Κολοσ­σού ενόψει του σημε­ρι­νού παι­χνι­διού με την τοπική ομάδα (17.00) για την 10η αγω­νι­στική της Basket League.

Οι «θαλασσί» ολο­κλή­ρω­σαν χθες την προ­ε­τοι­μα­σία τους με την τελευ­ταία προ­πό­νηση στο Βενε­τό­κλειο, με τον Άρη Λυκο­γιάννη να βρί­σκε­ται στην ευχά­ρι­στη θέση να μην αντι­με­τω­πί­ζει προ­βλή­ματα με απου­σίες παικτών του, έχοντας όλα τα «όπλα» στα χέρια του για το σημε­ρινό ματς.

Ο Κολοσ­σός θα επι­διώ­ξει να πάρει τη νίκη, με την οποία θα απο­κτή­σει προ­βά­δι­σμα στη «μάχη» της παρα­μο­νής, κάνο­ντας ένα σημα­ντικό βήμα προς την εξα­σφά­λιση της. Οι καλές εμφα­νί­σεις που πραγ­μα­το­ποιούν οι αθλητές του κ. Λυκο­γιάννη έχουν ανε­βά­σει και την ψυχο­λο­γία τους και  όλοι σήμερα δηλώ­νουν απο­φα­σι­σμέ­νοι για το «διπλό» στην κρητική πόλη.

Μετά το τέλος του παι­χνι­διού οι άνθρω­ποι του Κολοσ­σού θα συνε­χί­σουν την ανα­ζή­τηση για τον αντι­κα­τα­στάτη του Μάικ Τζέιμς, με μεγα­λύ­τερη άνεση μάλιστα, καθώς το πρω­τά­θλημα της Basket League θα έχει διακοπή δύο εβδο­μά­δων και θα αρχίσει ξανά στις 27 Δεκεμ­βρίου.

Διαι­τη­τές της ανα­μέ­τρη­σης στο «Μελίνα Μερ­κούρη» θα είναι οι κ. Τάσος Μάνος,  Γιώργος Πουρ­σα­νί­δης και Βασίλης Τσώνος οι οποίοι θα «σφυ­ρί­ξουν» για πρώτη φορά φέτος παι­χνίδι του Κολοσ­σού στο πρω­τά­θλημα.

Το σημε­ρινό πρό­γραμμα της 10ης αγω­νι­στική περι­λαμ­βά­νει εξίσου σημα­ντικά παι­χνί­δια, ενώ οι «αιώνιοι» θα παίξουν Δευτέρα και Τρίτη.

 

Το σημε­ρινό πρό­γραμμα της Basket League

Δ. Κρα­χτί­δης (17:00): Κ.Α.Ο. Δράμας- Απόλλων Πάτρας (Nova Sports 2)

(Κορομηλάς- Τζαφλέρης- Μπίκας/ Τσα­νί­δης)

Μ. Μερ­κούρη (17:00): Ρέθυμνο- Κολοσ­σός Ρόδου (Nova Sports 2)

(Μάνος- Πουρ­σα­νί­δης Γ.- Τσώνος Β./ Μαγκα­νάς)

Π.Α.Ο.Κ. (17:00): Π.Α.Ο.Κ.- Α.Ε.Ν. Κηφι­σιάς (Nova Sports 2)

(Ψαριανός- Ταβουλαρέας- Καλ­δί­ρης/ Παπα­γε­ωρ­γί­ουτ

Τρίκαλα (17:00): Τρίκαλα- Α.Ε.Κ. (Nova Sports 2)

(Ανα­στό­που­λος Π.- Παναγιώτου- Ανδρι­κό­που­λος/ Τανα­τζής)

Αμα­λιάδα (17:00): Κόροι­βος Αμαλιάδας- Πανε­λευ­σι­νια­κός (Nova Sports 2)

(Σώμος- Γκούμας- Ξενι­κά­κης/ Πολι­τό­που­λος)

ΔΕΥΤΕΡΑ(15/12):

Νέα Σμύρνη (17:00): Πανιώνιος- Ολυ­μπια­κός (Nova Sports 3)

(Φούφης- Τσούνας- Δια­μα­ντής/ Κορα­σί­δης)

ΤΡΙΤΗ(16/12):

Ο.Α.Κ.Α. (18:00): Παναθηναϊκός- Άρης (Nova Sports 3)

(Μπήτης- Παφίλης- Λόρτος/ Παλάτος)

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.