Αθλητικά

Καθαρισμός στο «Καλλιπάτειρα» την Κυριακή

Την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. διοργανώνει δράση καθαρισμού-εξωραϊσμού στους χώρους περιπάτου, άσκησης και αναψυχής στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, στο Κορακόνερο (Λεωφόρος Ρόδου, Καλλιθέας).

Την δράση στηρίζουν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, η ΔΕΥΑΡ, η υπηρεσία Καθαρισμού, η υπηρεσία Πρασίνου και το προσωπικό του ΔΟΠΑΡ. Την δράση συνδράμουν εθελοντικές ομάδες αθλητικοί σύλλογοι, Δημότες, επαγγελματίες, η ΔΕΔΗΕ, οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου, η 95 ΑΔΤΕ, η πυροσβεστική και η λίστα συνέχεια μεγαλώνει.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Αθλητικού Κέντρου

Η σχετική ανακοίνωση: «Δημότες, Φορείς, Σύλλογοι, Σχολεία, Εθελοντικές Οργανώσεις, Επαγγελματίες μπορούμε να αναβαθμίσουμε με την ενεργό συμμετοχή μας την ποιότητα της ζωής μας, αξιοποιώντας και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τις υποδομές της πόλης μας, που με αγώνες δημιουργήσαμε.
Πληροφορίες
Τηλ: 22410-27427 & 26385 (εσωτ.1), 6946327765».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου