Τοπικές Ειδήσεις

Ιδρυση Σωματείου Συνταξιούχων Ρόδου «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»-Κατάθεση αγωγών για την διεκδίκηση περικοπών

Μετά από τις συναντήσεις των Συνταξιούχων στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και στο Δημαρχείο Ρόδου, διαπιστώθηκε η ανάγκη της δημιουργίας ενός σωματείου Συνταξιούχων Ρόδου «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις κατηγορίες συνταξιούχων και ενεργών πολιτών. Σκοπός του θα είναι η ενημέρωση, η οργάνωση, η προώθηση, η επίλυση θεμάτων που μας αφορούν καθώς και η συνεργασία των μελών του.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο υπό ίδρυση σωματείο μπορούν να συμπληρώνουν σχετική αίτηση εγγραφής, στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Επίσης αποφασίστηκε η κατάθεση αγωγής για την διεκδίκηση όλων των μνημονιακών περικοπών μέχρι τελεσίδικης απόφασης από το Συμβούλιο Επικρατείας .

Σχετικές αιτήσεις για την διεκδίκηση των ανωτέρω περικοπών μπορούν να παραλαμβάνουν από την είσοδο του Δημαρχείου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Με νέα ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία – ώρα – τόπο προσέλευσης του εκπροσώπου του Καθηγητή , Εργατολόγου κ. Αλέξη Μητρόπουλου κατά την οποία θα παραλαμβάνει τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου