Τοπικές Ειδήσεις

Η Περιφέρεια παρουσιάζει σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ το συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου

Το εμβληματικό, συλλεκτικό γραμματόσημο για την Επέτειο των 70 χρόνων από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.

Το γραμματόσημο που θα παρουσιαστεί, εμπεριέχει στοιχεία πολιτισμού, ιστορίας και τέχνης,  άρρηκτα συνδεδεμένα με τα 70 χρόνια από την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.

Η έκδοση του γραμματοσήμου ήταν μια πρωτοβουλία του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη και η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.

Η Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου παραχωρείται από τον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Νίκο Φρόνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου