ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 η επανεξέταση των συντελεστών ΦΠΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αλεξιάδης

Οι αυξη­μέ­νοι συντε­λε­στές του ΦΠΑ θα επα­νε­ξε­τα­στούν το 2016 εάν και εφόσον ισο­σκε­λι­σθούν λογι­στικά οι στόχοι, δήλωσε ο ανα­πλη­ρω­τής υπουρ­γός Οικο­νο­μι­κών Τρύ­φω­νας Αλε­ξιά­δης, απα­ντώ­ντας σε ερώτηση της βου­λευ­τού του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στους οίκους ευγη­ρίας.

«Η κυβέρ­νηση έχει βασική επι­δί­ωξη να αντι­με­τω­πί­σει αυτά τα κοι­νω­νικά προ­βλή­ματα. Μόλις μπο­ρέ­σουμε το 2016 να έχουμε λογι­στικά ισο­σκε­λι­σμέ­νους στόχους, θα μπο­ρέ­σουμε να ξανα­δούμε τους συντε­λε­στές του ΦΠΑ. Οι συντε­λε­στές του ΦΠΑ που αυξή­θη­καν το 2015, δεν αυξή­θη­καν μόνιμα» ανέφερε ο κ. Αλε­ξιά­δης για να προ­σθέ­σει:

«Τα φορο­λο­γικά έσοδα – και αυτό δεν προ­κύ­πτει από κάποια προ­πα­γάνδα, αλλά από τα στοι­χεία – πάνε πάρα πολύ καλά, πολύ καλύ­τερα από το 2014, και έτσι θα μπο­ρέ­σουμε το 2016 να ξανα­δούμε τους συντε­λε­στές του ΦΠΑ».

skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.