ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζεται η ενίσχυση

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Σε ακόμα μία με­τεγ­γρα­φή, ενι­σχύ­ο­ντας πε­ραι­τέ­ρω το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κού του, ενό­ψει της συ­νέ­χειας των επί­ση­μων υπο­χρε­ώ­σε­ων του στον 1ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, προ­χώ­ρη­σε ο Άγιος Λου­κάς.

Οι Αφα­ντε­νοί απέ­κτη­σαν τον Μι­χά­λη Μα­χαι­ρί­δη, γνω­στο­ποιώ­ντας την με­τεγ­γρα­φή με την ακό­λου­θη επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση:

«Η διοί­κη­ση της Αθλέ­τι­κο Π.Σ.Α. Άγιος Λου­κάς ανα­κοι­νώ­νει την από­κτη­ση του πο­δο­σφαι­ρι­στή Μι­χά­λη Μα­χαι­ρί­δη ο οποί­ος εντάσ­σε­ται στο δυ­να­μι­κό της ομά­δας μας. Ο παί­κτης αγω­νί­ζε­ται στο χώρο του κέ­ντρου και της επί­θε­σης και στο πα­ρελ­θόν αγω­νί­σθη­κε στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών. Τα τε­λευ­ταία χρό­νια εξαι­τί­ας ενός σο­βα­ρού τραυ­μα­τι­σμού στο πόδι έμει­νε μα­κριά από τους αγω­νι­στι­κούς χώ­ρους.

Φέτος μετά και την απο­θε­ρα­πεία του απο­φά­σι­σε να ξα­να­γυ­ρί­σει στην ενερ­γό δράση. Η διοί­κη­ση κα­λω­σο­ρί­ζει τον Μι­χά­λη στην οι­κο­γέ­νεια της Αθλέ­τι­κο, του εύ­χε­ται καλή επά­νο­δο στην πο­δο­σφαι­ρι­κή δράση και να είναι πάντα γερός και δυ­να­τός.

Εκ της διοι­κή­σε­ως»

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.