Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία ο εορτασμός των 40 χρόνων της Αερολέσχης Ρόδου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο τετραήμερος εορτασμός των 40 χρόνων της Αερολέσχης Ρόδου στο αεροδρόμιο των Μαριτσών στις 6-7-8 και 9 Νοεμβρίου.

Παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες μεγάλος αριθμός μικρών και μεγάλων φίλων της αεροπορίας επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και τα αεροπλάνα της Αερολέσχης Ρόδου και γνώρισαν στην πράξη την αεροπορική ιδέα. Μεταξύ των επισκεπτών πολλά ήταν τα μικρά παιδιά από σχολεία και προσκοπικά συστήματα της περιοχής μας που επισκέφθηκαν οργανωμένα τις εγκαταστάσεις μας.

Οι μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης που έγινε στο αεροδρόμιο στις 9 Νοεμβρίου ήταν κατά σειρά οι κ.κ Αντωνάς Σταμάτης, Νιγκός Κωνσταντίνος, Τσαβαρής Κωνσταντίνος.
Η αερολέσχη Ρόδου οφείλει να ευχαριστήσει δημόσια:

Όλα τα μέλη μας, που με την εθελοντική τους εργασία συνέβαλαν τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Την διοίκηση και τους υπεύθυνους ασφαλείας του αεροδρομίου Μαριτσών.
Την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας
Το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ρόδου
Τις εταιρίες Coca Cola 3Ε, Αθηναική Ζυθοποιια Α.Ε.,Τσαβαλά Δημήτριο.
Τις τοπικές αρχές, τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους τους που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις.
Και φυσικά όλους τους επώνυμους και ανώνυμος φίλους της αερολέσχης και της αεροπορίας που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Η αερολέσχη Ρόδου προγραμματίζει άμεσα περισσότερες αεροπορικές συναντήσεις, ομιλίες και εκδηλώσεις όπου όλα τα μέλη μας είναι ευπρόσδεκτα.

Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο www.rhodesaeroclub.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου