Αθλητικά

Δήμος Λειψών: Ξεκινούν τα «Αθλητικά Μονοπάτια»

Από τα μέσα Οκτωβρίου έως και τα τέλη Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στους Λειψούς το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια».
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Λειψών, αναφέρονται τα εξής:
«Σας γνωστοποιούμε την έναρξη του προγράμματος “Αθλητικά Μονοπάτια”, στο νησί μας από τα μέσα Οκτωβρίου 2021 έως και τα τέλη Ιουλίου 2022.
Το πρόγραμμα συντονίζει η εταιρεία “Αναγέννηση και Πρόοδος”, μέσω της δράσης της εταιρίας “Sports Excellence” και πραγματοποιείται με την επιστημονική επίβλεψη της Α’ ορθοπαιδικής κλινικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου.
Δυνατότητα συμμετοχής δίδεται σε παιδιά ηλικίας από 6 έως 18 ετών .
Επιπλέον, κατά τις απογευματινές ώρες, θα προσφέρεται η δυνατότητα, 3 φορές την εβδομάδα, για αθλητική ενασχόληση στους ενήλικες κατοίκους, με σκοπό την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ευεξίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής των παιδιών είναι η ιατρική βεβαίωση τελευταίου δωδεκαμήνου με σφραγίδα από καρδιολόγο ή παιδίατρο ή παθολόγο, όπου βεβαιώνεται από τον γιατρό ότι ο/η ανήλικος/η είναι ικανός/ή να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.
Θα σας ενημερώσουμε εκ νέου για την άφιξη της παιδιάτρου κ. Τεκελή στο νησί μας, η οποία θα εξετάσει στο Π.Π.Ι. Λειψών και θα υπογράψει τις ιατρικές βεβαιώσεις των παιδιών που πρόκειται να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες!
Επισημαίνουμε ότι οι αιτήσεις είναι πλέον ηλεκτρονικές!
Τέλος, θέτεται μία μεγάλη πρόκληση για τη φετινή χρονιά.
Τα παιδιά συγκεντρώνουν ‘’Αστέρια Επιβράβευσης’’ από τη συνεπή τους παρουσία στο πρόγραμμα, από την ολοκλήρωση εκπαιδευτικών δράσεων και από τη συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες.
Τα παιδιά που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα ‘’Αστέρια Επιβράβευσης’’ από κάθε νησί θα προσκληθούν στην Αθήνα μαζί με τους συνοδούς τους και συγκεκριμένα στον μαγικό Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ για να ζήσουν από κοντά ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις!
Για περαιτέρω διευκρινήσεις ή οποιαδήποτε βοήθεια, καλέστε: 6936762885».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου