Αθλητικά

Αναπτυξιακό “ραντεβού” στην Κάλυμνο

Το Σαββάτο 17 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν στη Κάλυμνο αγώνες στίβου για τις αναπτυξιακές ηλικίες (Παμπαίων/Παγκορασίδων Β’), στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που έχει υιοθετηθεί από τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών.
Πάνω από εκατόν εξήντα (160) αθλητές και αθλήτριες από δωδεκανησιακά σωματεία, από τα νησιά Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη κ Ρόδο θα βρεθούν στο νησί της Καλύμνου και θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες, ύστερα από αρκετούς μήνες.

Ο Δήμος Καλυμνίων (ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου) θα μεριμνήσει για τη διαμονή και διατροφή και η  Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τη μετακίνηση και προβολή της εκδήλωσης (έντυπο υλικό-αφίσες κλπ).
Οι αθλητικές αποστολές θα φθάσουν το Σαββάτο μεσημέρι (17/10) με το πλοίο και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30μ.μ.

Η επιστροφή των αθλητικών αποστολών θα γίνει τη Κυριακή το μεσημέρι από την Κάλυμνο πάλι με το πλοίο.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αφιερώνει τους αγώνες αυτούς στη μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη, επί  χρόνια προέδρου του Α. Σ. Καζώνη Καλύμνου και αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Η οικογένεια του Θεόφιλου  Κλωνάρη θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του τη Κυριακή το πρωί με τη παρουσία μελών της ΕΑΣ και εκπροσώπων των Αθλητικών Σωματείων.
Στους αγώνες  θα παραστεί και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε μαθητής του εκλιπόντος, εκπροσωπώντας την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου