ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήλωση του κ. Χαρ. Κόκκινου για την εκλογή του στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΝΠΕ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
X.Κόκκινος

“Πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν με επι­τυ­χία οι ερ­γα­σί­ες του Συ­νε­δρί­ου της Ένω­σης Πε­ρι­φε­ρειών Ελ­λά­δος (Ε.Ν.Π.Ε.) την Κυ­ρια­κή 12/10/2014 στην Αθήνα με την εκλο­γή του νέου Δ.Σ. και του Επο­πτι­κού Συμ­βου­λί­ου.

Αι­σθά­νο­μαι την ανά­γκη και την υπο­χρέ­ω­ση να εκ­φρά­σω τις θερ­μές μου ευ­χα­ρι­στί­ες στου συ­νέ­δρους του β΄ βαθ­μού αυ­το­διοί­κη­σης που με τί­μη­σαν με την ψήφο τους και εκλέ­χτη­κα στο Επο­πτι­κό Συμ­βού­λιο της Ε.Ν.Π.Ε. και μά­λι­στα στη τι­μη­τι­κή πρώτη θέση . Απο­τε­λεί για μένα με­γά­λη ευ­θύ­νη και τιμή και ταυ­τό­χρο­να επι­βρά­βευ­ση των συ­νε­πών και διαρ­κών μου προ­σπα­θειών και της πα­ρου­σί­ας μου στην το­πι­κή αυ­το­διοί­κη­ση .

Δε­σμεύ­ο­μαι να υπη­ρε­τή­σω τη νέα θέση ευ­θύ­νης με εντι­μό­τη­τα, σκλη­ρή δου­λειά και σε­βα­σμό στους πο­λί­τες.

Τέλος καλώ το νέο Δ.Σ. της Ε.Ν.Π.Ε. να κι­νη­θεί σε κλίμα συ­ναί­νε­σης και συ­νεν­νό­η­σης και να «συ­γκρου­στεί» με τα προ­βλή­μα­τα . Να «γυ­ρί­σει σε­λί­δα »και να στη­ρί­ξει στη θέση του προ­έ­δρου του Δ.Σ. της Ε.Ν.Π.Ε. έναν νέο και μα­χη­τι­κό άν­θρω­πο, τον Κώστα Αγο­ρα­στό , Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Θεσ­σα­λί­ας, επι­κε­φα­λή της πα­ρά­τα­ξης «Συμ­μα­χία υπέρ των Πε­ρι­φε­ρειών», της οποί­ας είμαι μέλος”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.