«Τα παιδιά προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο. Έχουν καταλάβει απόλυτα τις δυσκολίες της Α’ κατηγορίας και δουλεύουν με τρόπο που με ικανοποιεί απόλυτα». Με την παραπάνω λακωνική δήλωση αξιολόγησε ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου, Μιχάλης Κουτσουμπάρης, την παρουσία των ποδοσφαιριστών του στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου, μεταφέροντας την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση την οποία αντλεί από την εικόνα που συναντά στην κάθε προπόνηση.
Ευτυχώς για τον «Άγιο», οι τραυματισμοί έχουν μείνει μακριά από το γήπεδο της Μαλώνας και τα προβλήματα περιορίζονται στις απουσίες των Σάββα Σκυλλαράκη, Δημήτρη Διονυσακόπουλου και Χρήστου Σκορδά, οι οποίοι περιμένουν τη στιγμή που θα χαλαρώσουν τα επαγγελματικά τους ωράρια.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενταχθούν στις προπονήσεις στις αρχές Οκτωβρίου, με τον Μιχάλη Κουτσουμπάρη να ελπίζει πως το συγκρότημά του θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασία του σε κατάσταση πληρότητας.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Γεωργίου θα ξεκουραστούν, από αύριο μέχρι την Παρασκευή θα δουλέψουν χωρίς διακοπή, ενώ το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσουν τον Κλεόβουλο στο πλαίσιο φιλικού αγώνα. Το πλέον πιθανό είναι το παιχνίδι να διεξαχθεί στο γήπεδο της Μαλώνας, σε ώρα που θα συμφωνηθεί εντός της εβδομάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ