Πραγματοποιήθηκε σήμερα ή παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Ακταίον. Όλοι οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα λάθη που έγιναν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και τόνισαν πως το διακύβευμα των εκλογών είναι να βγει ή χώρα από το αδιέξοδο.
” Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ δυνατό για να υπερασπιστεί τα ιδεώδη τις αρχές και τις αξίες του, έτοιμο για να δώσει τη μάχη . Είμαστε περήφανοι για την ιστορία μας. Την κρίση δεν τη δημιουργήσαμε εμείς. Έσκασε βόμβα στα χέρια του ΠΑΣΟΚ αλλά έλαβε γενναίες αποφάσεις . Σήμερα είναι εδώ και επουλώνει τα τραύματα του. ” , επισημάνθηκε από τους υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Άπαντες άσκησαν κριτική στην πολιτική που ακολουθήθηκε για το μεταναστευτικό και για τα λάθη που έγιναν στον τομέα της οικονομίας.
Βολές έπεσαν και για τους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή τις αποφάσεις που ελήφθησαν και την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.
Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής κ.Δημήτρης Κρεμαστινος ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον ιατρό Γιώργο Σισαμωτό που έφυγε από τη ζωή.
Στη συνέχεια ο κ. Κρεμαστινός ανακοίνωσε πως θα προβληθεί στην αυριανή ομιλία της κ. Γεννηματά μήνυμα του Ανδρέα Παπανδρέου που εξακολουθεί να είναι επίκαιρο.
” Πρέπει οι πάντες να ενωθούν και πάλι εντός του ΠΑΣΟΚ. Μέσα στο κόμμα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Το αναφέρω και για τα στελέχη του ΚΗΦΙΣΟ. Είναι αδιανόητο να είναι απέναντι μας ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Τον καλούμε να έρθει να δώσει το παρόν . Οι εκλογές έχουν μεγάλη σημασία “, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός και πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατό στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν ένα κόμμα που έχει διασπαστεί.
” Ακόμη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατείχαν θέσεις παραιτήθηκαν γιατί διαφώνησαν “, δήλωσε ο κ. Κρεμαστινός.
Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε και στην ομιλία που θα πραγματοποιήσει στη Ρόδο ο κ. Κοτζιάς.
Δεν έρχεται στη Ρόδο όπως τόνισε ο κ. Κρεμαστινός και ο κ. Καμμένος γιατί οι δεσμεύσεις του δεν τηρήθηκαν. Ο κ. Κρεμαστινός επεσήμανε επίσης ότι μετά τις εκλογές έρχεται φόρο καταιγίδα.
” Ο κ. Τσίπρας υπέγραψε ένα μνημόνιο που δεν διάβασε . Αυτό έγινε αφού πήραν όλα τα χρήματα από τους φορείς του δημοσίου και την ΤΑ. Εμείς είπαμε ναι για να μη χρεοκοπήσει ή χώρα . Έχουμε τρελαθεί να ακούμε τη λέξη διαφθορά. Μετά από οκτώ μήνες όμως τι έγινε; Ανακοινώθηκαν ονόματα; Εμείς όμως παραπέμψαμε τον Άκη στη δικαιοσύνη. “, δήλωσε ο κ. Κρεμαστινός.
Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε πως δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες του μνημονίου.
” Λένε πως τις τράπεζες τις έκλεισαν οι Ευρωπαίοι. Αυτό έγινε μετά τα όσα έγιναν δηλαδή τα λάθη στην οικονομία. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσουν οι κεφαλαιακοί έλεγχοι “, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός
” Είναι δυνατό οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή”, τόνισε ο κ. Κρεμαστινος και πρόσθεσε πως η παρουσία της κ. Γεννηματά εγγυάται την ενότητα του κόμματος.
Ο κ. Κρεμαστινος τόνισε πως θα συνεχίσει τον αγώνα για να λειτουργήσει το ογκολογικό τμήμα στο νοσοκομείο Ρόδου.
” Έχουμε λοιπόν ένα ανοικτό λογαριασμό που θα πρέπει να κλείσει “, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός και πρόσθεσε πως οι πολίτες θα πρέπει να δώσουν ακόμη μια ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ .
” Θα δώσουμε τον αγώνα είτε στην κυβέρνηση είτε όχι. Αντιμετωπίσαμε το θέμα του ΦΠΑ σωστά. Τώρα θα δώσουμε μάχη για να μην περάσει “, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός.
Αναφορά έκανε ο κ. Κρεμαστινός και στις τραγικές ελλείψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία.
” Δεν είναι όμως μόνο οι δάσκαλοι . Χρειάζονται και γιατροί. Είναι δυνατό να λένε πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα; Είναι δυνατό να το λέει αυτό ο πρωθυπουργός και μάλιστα δημόσια; “, τόνισε ο κ. Κρεμαστινός και πρόσθεσε πως το Καστελόριζο δεν έχει μετανάστες γιατί δεν υπάρχουν γραφεία να του διακινούν από τη γειτονική χώρα
” Τα θαλάσσια σύνορα θα πρέπει να φυλάσσονται και να υπάρχουν και πλοία για τη μεταφορά των παράτυπων μεταναστών “, δήλωσε ο κ. Κρεμαστινός.
Ο κ. Κρεμαστινός αναφέρθηκε και στα προβλήματα που πλήττουν τον τουρισμό.
” Ο τουρισμός θέλει υποδομές “, τόνισε .
Ο κ. Κρεμαστινός τόνισε τώρα το ΠΑΣΟΚ αφού άφησε τα βαρίδια του στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει τη μάχη και να δώσει τη μάχη συγκρατώντας το κόμμα που θα έρθει πρώτο από τα ολισθήματα .
Κλείνοντας την παρουσίαση ο κ Τ Παρασκευάς κάλεσε τους πάντες να δώσουν το παρόν στην ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φ Γεννηματά αύριο στις 20.30 στο ΡΌΔΩΝ

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ