ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αννα Ζωάννου : «Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά»

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Αννα Ζωάννου

Την επέ­κταση του θεσμού του συσ­σι­τίου σε όλες τις δημο­τι­κές ενό­τη­τες Ρόδου μελετά η  αντι­δή­μαρ­χος  Προ­στα­σίας και Προ­α­γω­γής Υγείας, Κοι­νω­νι­κής Πολι­τι­κής, Ισό­τη­τας των Δύο Φύλων και Τρίτης Ηλικίας κ. Άννα Ζωάννου.

«Μέχρι προχθές ήμασταν σε δύσκολη κατά­σταση. Έπρεπε να ξεκα­θα­ρί­σει το θέμα με τις ενστά­σεις. Ο  δήμαρ­χος  Ρόδου κ. Φώτης Χατζη­διά­κος,ανα­κοί­νωσε τις απο­φά­σεις του και τοπο­θέ­τησε   στελέχη της παρά­τα­ξής του σε θέσεις ευθύνης. Ζητώ από τους πολίτες μικρή πίστωση χρόνου για να έχω  την απα­ραί­τητη ενη­μέ­ρωση στους τομείς που μου ανα­τέ­θη­καν», δήλωσε η κ. Άννα Ζωάννου.

«Πρέπει να κάνουμε αγώνα για να καλύ­ψουμε τον χρόνο που χάθηκε εξαι­τίας των ενστά­σεων. Είμαστε απο­φα­σι­σμέ­νοι παλιοί και νέοι δημο­τι­κοί σύμ­βου­λοι  να δου­λέ­ψουμε σκληρά. Ανέλαβα ένα σημα­ντικό  τομέα που απαιτεί μεγάλο προ­γραμ­μα­τι­σμό και καλές συνερ­γα­σίες   με τους συνα­δέλ­φους και τους αντί­στοι­χους αντι­δη­μάρ­χους που  δού­λε­ψαν σκληρά γι’ αυτόν στο παρελ­θόν. Όταν υπάρχει  σύμπνοια το απο­τέ­λε­σμα θα  είναι πολύ καλό», δήλωσε η αντι­δή­μαρ­χος Κοι­νω­νι­κής Πολι­τι­κής.

Σε ερώτηση σχετικά με τις προ­τε­ραιό­τη­τές της, η κ. Άννα Ζωάννου δήλωσε:

«Έμφαση θα δώσω στην υγεία και στη λει­τουρ­γία των δημο­τι­κών ιατρείων. Πρέπει να  ενι­σχυ­θούν με το απα­ραί­τητο προ­σω­πικό για να προ­σφέ­ρουν καλές υπη­ρε­σίες στους δημότες μας. Υπάρχει συμπα­ρά­σταση από τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου  στο  συγκε­κρι­μένο θέμα. Η διοί­κηση του ΙΣΡ είναι πρόθυμη  να μας συμπα­ρα­στα­θεί  και να βοη­θή­σει  στην ενί­σχυση  των δημο­τι­κών ιατρείων.  Διάθεση για στήριξη έδειξε   και ο  πρώην δήμαρ­χος Ρόδου κ. Σάββας Καρα­γιάν­νης.  Θα έχουμε συνερ­γα­σία  και με το κοι­νω­νικό ιατρείο».

Σχετικά με το  παρα­σκευα­στή­ριο τροφής, που λει­τούρ­γησε στις εγκα­τα­στά­σεις του παλαιού νοσο­κο­μείου   η κ. Αννα Ζωάννου δήλωσε πως λει­τούρ­γησε θαυ­μά­σια χάρη στις προ­σπά­θειες της κ. Λίτσας Κρε­μα­στι­νού.

«Είχε επι­τυ­χία μεγάλη. Θα μπο­ρούσε να επε­κτα­θεί σε όλες τις δημο­τι­κές ενό­τη­τες Ρόδου», δήλωσε η κ. Ζωάννου.

Σε ερώτηση σχετικά με τη  συνερ­γα­σία που θα πρέπει να έχει με την αντι­δή­μαρχο κ. Λίτσα Κρε­μα­στι­νού η κ. Ζωάννου δήλωσε:

«Η κ.  Λίτσα Κρε­μα­στι­νού δούλεψε πολύ και έχει εμπει­ρία στον τομέα της κοι­νω­νι­κής πολι­τι­κής Είναι δια­θέ­σιμη να βοη­θή­σει. Πιστεύω πως θα συνερ­γα­στούμε καλά για να ανα­πτύ­ξουμε περισ­σό­τερο τα συσ­σί­τια» .

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.