Το μυαλό του προπονητή Χρυσόστομου Χάσταλη μπέρδεψε η πιθανότητα να αποχωρήσουν από το συγκρότημά του, προκειμένου δοκιμάσουν την τύχη τους στις ομάδες Κ 19 των ροδίτικων ΠΑΕ, ποδοσφαιριστών που στήριξαν την περσινή έξοχη πορεία του Αστέρα Παστίδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και υπολογιζόταν ως σημαντικές μονάδες για τον φετινό κορμό.
Παίκτες όπως είναι ο Αυγενικού, ο Αποστολάτος και ο Λιαμής είναι πιθανό να αποχωρήσουν, με τους Παστιδενούς να… προσεύχονται μην τυχόν και προστεθούν περισσότεροι και αναγκαστούν να τρέχουν την τελευταία στιγμή και να μη φτάνουν.
Στην παρούσα φάση, οι άνθρωποι του Αστέρα δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν τις εξελίξεις στο μέτωπο της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, όπως και το αποτέλεσμα των ζυμώσεων στις τρεις εκπροσώπους του νησιού, με την προσδοκία αφ’ ενός οι απώλειες της ομάδας να περιοριστούν στο ελάχιστο, αφ’ ετέρου δε να βρουν άμεσα τις εναλλακτικές, σε περίπτωση που τα πράγματα τους στραβώσουν.
Ως προς το δεύτερο, ο Χρυσόστομος Χάσταλης διερευνά ήδη τη μετεγγραφική αγορά, ώστε αν χρειαστεί, να έχει στα χέρια του μία λίστα με τα ονόματα ποδοσφαιριστών, που θα είναι ικανοί να καλύψουν τα όποια κενά δημιουργηθούν.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ