Αντεπίθεση από τον Α.Σ. Ρόδος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφει τα… πυρά του προς πρόσωπα τα οποία δεν κατονομάζει, κάνοντας αναφορά για παραπτώματα, ποινές, μειωμένες αποδόσεις και ενασχόληση με το στοίχημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ποινές, δυσφήμηση, μειωμένες αποδόσεις και συνεχή παραπτώματα λόγω μόνιμης και σταθερής ενασχόλησης με στοιχήματα και άλλα, δίνουν το δικαίωμα σε ποδοσφαιρική ομάδα να πάρει μέτρα και να επιβάλει τιμωρίες.
Τα υπόλοιπα τα οποία διοχετεύονται ετεροχρονισμένα από τον… πρωταθλητή του στοιχήματος είναι για τις εντυπώσεις, αφού ξεχώρισε η… ήρα από το σιτάρι.
Οι πρωταθλητές δεν φτιάχνονται, γεννιούνται».
Από εκεί και πέρα, με ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί η ομάδα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσε ότι ο νομικός σύμβουλος του συλλόγου Μανώλη Βλάχος επισκέφθηκε την Τρίτη το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και κατέθεσε αναφορά για να γίνουν συστάσεις σε πρώην ποδοσφαιριστές που δυσφημούν τον Α.Σ. Ρόδος.
Ταυτόχρονα στην ανάρτηση, αποκαλύπτεται ότι θα ακολουθήσουν μηνύσεις από τον Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά:
«Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου, επισκέφθηκε σήμερα (σ.σ. Τρίτη) το πρωί ο αντιπρόεδρος της Ρόδου και εντεταλμένος νομικός σύμβουλος της ομάδας μας Μανώλης Βλάχος, καταθέτοντας αναφορά για να γίνουν κατ’ αρχήν συστάσεις σε πρώην ποδοσφαιριστές μας, που δυσφημούν με διάφορους τρόπους το σωματείο.
Οι μηνύσεις ακολουθούν».
Κυριακή το φιλικό παιχνίδι με τον ΓΑΣ Ιάλυσος
Την προσεχή Κυριακή 18 Αυγούστου στις 19:30 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Σ. Ρόδος και τον ΓΑΣ Ιάλυσος.
Να σημειώσουμε ότι υπήρχε η σκέψη η φιλική αναμέτρηση να διεξαγόταν το Σάββατο, ωστόσο, έπειτα από συνεννόηση των δύο συλλόγων, αποφασίστηκε η Κυριακή.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το φιλικό παιχνίδι θα είναι το δεύτερο για τα «ελάφια» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ