Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού ΚΚΕ για την επίσκεψη Αχτσιόγλου στη Ρόδο

Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για επιδότηση των μεγαλοεπιχειρηματιών του τουρισμού με όλους τους δυνατούς τρόπους, επανέλαβε από τη Ρόδο η πρώην υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Δεν παρέλειψε βέβαια να χρησιμοποιήσει τις πιο εύηχες φράσεις περί «επιδότησης της εργασίας, όχι της ανεργίας» και άλλα τετριμμένα.

Αυτό λοιπόν είναι το «φάρμακο» του ΣΥΡΙΖΑ για τους χιλιάδες άνεργους και παρατημένους στην τύχη τους εργαζόμενους στον τουρισμό στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα.

Το ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται τον τουρισμό ως ένα ακριβό εμπόρευμα που το αγοράζουν μόνο όσοι έχουν τη δυνατότητα το γνωρίζαμε. Όμως σε αυτές τις συνθήκες φρόντισε και η ίδια η κ. Αχτσιόγλου να το ξεκαθαρίσει.

Σε μια αποστροφή του λόγου της, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, είπε: «Ο κοινωνικός τουρισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν λεφτά να κάνουν τουρισμό, (…) εμείς μιλάμε για άλλο πράγμα», αναπτύσσοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για έμμεση επιδότηση των μεγαλοξενοδόχων με 750 εκατομμύρια ζεστό χρήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τα 14δις του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι» του ΣΥΡΙΖΑ, πάνω από τα 9 είναι απευθείας χρηματοδότηση στους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας «δημιουργική αριθμητική» έταξαν 500.000 επιπλέον αφίξεις Ελλήνων τουριστών για φέτος στη Ρόδο με βάση το πρόγραμμά τους!

Οι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι της περιοχής μας που είτε δουλεύουν άμεσα στα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα, στο αεροδρόμιο, είτε δουλεύουν σε άλλους κλάδους αλλά πλήττονται από αυτή την κατάσταση, έχουν ένα δρόμο για να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους, το δρόμο του αγώνα. προσπερνώντας όσους παριστάνουν τους φίλους και συμπάσχοντες, ενώ στην πραγματικότητα τους σκάβουν το λάκκο, στηρίζουν ανοιχτά τη μεγαλοεργοδοσία και τα «θέλω» της.

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ δίνουν αυτή τη μάχη μαζί με τους εργαζόμενους.

ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ρόδου του ΚΚΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου