Με τον Βαγγέλη Χοσάδα στην τεχνική του ηγεσία θα πορευτεί στην σεζόν 2019-2020 και το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ο Εθνικός Αρχίπολης.
Η διοίκηση του συλλόγου, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την δουλειά του έμπειρου τεχνικού στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, γι’ αυτό και αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιό του.
Ο Βαγγέλης Χοσάδας συναντήθηκε με τους Αρχιπολενούς και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον Εθνικό να επισημοποιεί την επέκταση της συνεργασίας τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«O A.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο».
Ανανέωσαν Στελλάς, Τσοπανάκης και Μπόσινας
Άμεσα ο έμπειρος τεχνικός έπιασε δουλειά, κάνοντας τις εισηγήσεις του στην διοίκηση όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών του υπάρχοντος ρόστερ.
Οι Αρχιπολενοί συμφώνησαν με τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν τον Εθνικό και στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Ο λόγος για τους, Λουκά Τσοπανάκη, Γιώργο Μπόσινα και Κυριάκο Στελλά, με τον σύλλογο να γνωστοποιεί την επέκταση των συμβολαίων τους, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ψ.Σ. Εθνικός Αρχίπολης ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του, με τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Στελλά και Γιώργο Μπόσινα.
Στην ομάδα μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λουκάς Τσοπανάκης, καθώς συμφώνησε στην ανανέωση της συνεργασίας μας και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ