Πολιτιστικά

O Cedric Gervais στο Summer Paradise Lindos στις 15/7/17

Στις 15 Ιουλίου το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα έχουμε “Summer Time Sadness” και επίσης το μόνο σίγουρο είναι πως θα έχουμε ένα εκπληκτικό όνομα ως headliner του 5ου Summer Paradise Lindos που για μια ακόμη χρονιά θα βάλει τα καλύτερα του για να υποδεχθεί τον πολύ δυνατό Cedric Gervais!

summer parapide lindos2

Γεννημένος στη Μασσαλία έχει πιάσει από το DNA του το ιδανικό Μεσογειακό στυλ και με ώθηση από τις συνεχόμενες τεράστιες δισκογραφικές του επιτυχίες σε labels όπως Ultra & Spinnin’ Rec και καλλιτέχνες όπως οι Lenny Kravitz, Deep Dish, Lana Del Rey, Tyga, Borgore & Miley Cyrus έρχεται για πρώτη φορά στο ιδανικό setting του beach festival της Λίνδου, στη Ρόδο για να απογειώσει το κλίμα και να ξεσηκώσει τους fans που αναμένονται χιλιάδες, όπως κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο!

Μεγαλύτερη στιγμή του, σίγουρα το remix στο Lana Del Rey vs Cedric Gervais ‘Summertime Sadness’ Remix, το οποίο δεν του χάρισε απλά και μόνο … 96 εκατομμύρια views στο youtube channel της Spinnin’ αλλά και ένα βραβείο Grammy ως Remixer του 2013, τη #1 θέση στο US Radio Airplay, το #1 UK single το καλοκαίρι του 2013 και φυσικά την παγκόσμια αναγνώριση!

Επιπροσθέτως, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη όπως Tomorrowland & Ultra Festival και λίγο πριν ξανά ανέβει στο Tomorrowland κάνει στάση σε Μύκονο και Ρόδο για το απόλυτο set πριν τη σπουδαιότερη στιγμή του για φέτος!

Άλλα επιτυχημένα singles του Cedric Gervais είναι φυσικά τα:

και η πιο πρόσφατη συνεργασία με τον David Guetta

Στις 15 Ιουλίου, κάτω από το αστραφτερό φεγγάρι της Λίνδου σε ένα φανταχτερό αναβαθμισμένο περιβάλλον, έρχεται το απόλυτο Summer Paradise Event της Λίνδου!

Πριν τον International Guest της βραδιάς θα εμφανιστούν οι:Kostas Paschalis, Geo & DJ Tony, o “δικός” μας Anastasio, ενώ μετά τον Cedric Gervais οι Kostas X & Mr Hugo (από Σερβία).

 

Εκεί που ο ήλιος βασιλεύει μπροστά στα μάτια σου στη παραλία της Λίνδου, το Summer Paradise Lindos μαγεύει με το συνολικό setting, το sound & visual περιβάλλον και φυσικά το ανανεωμένο lineup με International πινελιά!

Μη το χάσεις!

ΥΓ. Έρχονται κι άλλες εκπλήξεις #μείνε #συντονισμένος!

Πηγή: godisadj.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου