ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: «Σφυρίζει» στην Λειβαδιά ο Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τάσος Σιδηρόπουλος- Διαιτησία

Η ΕΚΔ/ΕΠΟ ανα­κοί­νω­σε τους διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τα παι­χνί­δια της 8ης αγω­νι­στι­κής των play out του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 1, που θα διε­ξα­χθούν αύριο Τε­τάρ­τη 14 Μαΐου.

Ανά­με­σα στους διαι­τη­τές που ορί­στη­καν είναι ο Τάσος Σι­δη­ρό­που­λος του συν­δέ­σμου Δω­δε­κα­νή­σου ο οποί­ος θα «σφυ­ρί­ξει» το παι­χνί­δι ανά­με­σα στον Λε­βα­δεια­κό και τον Πα­ναι­τω­λι­κό που θε ξε­κι­νή­σει στις 18:00 στο δη­μο­τι­κό στά­διο Λει­βα­διάς.

Βοη­θοί του θα είναι ο Ιορ­δά­νης Απτό­σο­γλου από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών και ο Λά­ζα­ρος Δη­μη­τριά­δης από τον σύν­δε­σμο Μα­κε­δο­νί­ας, 4ος διαι­τη­τής ο Πέ­τρος Τσα­γκα­ρά­κης από τον σύν­δε­σμο Χα­νί­ων, διαι­τη­τής VAR ο Κώ­στας Κα­τοί­κος από τον σύν­δε­σμο Αθη­νών, A.VAR ο Στέ­φα­νος Κου­μπα­ρά­κης από τον σύν­δε­σμο Κυ­κλά­δων και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας ο Δη­μή­τρης Θάνος από τον σύν­δε­σμο Ηπεί­ρου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.