ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάτησαν» γήπεδο

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ (6)

Στην τε­λι­κή της ευ­θεία βρί­σκε­ται πλέον η προ­ε­τοι­μα­σία της ομά­δας της Ρόδου, ενό­ψει των αγώ­νων μπα­ράζ που θα κρί­νουν την άνοδο στο νέο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, με την πρώτη υπο­χρέ­ω­ση για τους «πρά­σι­νους» της πόλης μας, να είναι την Κυ­ρια­κή όπου θα φι­λο­ξε­νη­θούν από τον πρω­τα­θλη­τή της ΕΠΣ Χίου, Πο­σει­δώ­νας Καρ­δα­μύ­λων ( 14:30).

Την Τε­τάρ­τη τα «ελά­φια» πα­ρα­κο­λού­θη­σαν σε βί­ντεο την ομάδα του Πο­σει­δώ­να, με τον προ­πο­νη­τή Σάββα Ορ­φα­νί­δη να ανα­λύ­ει στους πο­δο­σφαι­ρι­στές του, διε­ξο­δι­κά τον αντί­πα­λο, προ­κει­μέ­νου να είναι πα­νέ­τοι­μοι στο παι­χνί­δι της Κυ­ρια­κής, έτσι ώστε να ξε­κι­νή­σουν με το δεξί, κά­νο­ντας το πρώτο βήμα για την πο­λυ­πό­θη­τη άνοδο.

Χθες οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της Ρόδου, επέ­στρε­ψαν σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων, «πα­τώ­ντας» γή­πε­δο, με το πρό­γραμ­μα να διε­ξά­γε­ται το με­ση­μέ­ρι στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας.

Ο Ορ­φα­νί­δης, μετά από το κα­θιε­ρω­μέ­νο ζέ­στα­μα, έδωσε εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας, καθώς ο έμπει­ρος τε­χνι­κός θε­ω­ρεί ότι η σωστή τα­κτι­κή αντι­με­τώ­πι­ση του Πο­σει­δώ­να και ο έλεγ­χος της με­σαί­ας γραμ­μής είναι τα κλει­διά που θα οδη­γή­σουν την Ρόδο στην κα­τά­κτη­ση των τριών βαθ­μών της νίκης.

Το ευ­χά­ρι­στο στο στρα­τό­πε­δο της Ρόδου είναι ότι δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα και όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­ση του έμπει­ρου τε­χνι­κού.

Από εκεί και πέρα, η προ­ε­τοι­μα­σία των «ελα­φιών» επί ρο­δια­κού εδά­φους θα ολο­κλη­ρω­θεί σή­με­ρα το με­ση­μέ­ρι, πι­θα­νό­τα­τα στο δη­μο­τι­κό στά­διο, με τις τε­λευ­ταί­ες λε­πτο­μέ­ρειες της τα­κτι­κής, όπως και ασκή­σεις στο τε­λειώ­μα­τα των φά­σε­ων και στις στη­μέ­νες μπά­λες.

Η απο­στο­λή της Ρόδου θα ανα­χω­ρή­σει για την Χίο το πρωί του Σαβ­βά­του, μέσω Αθη­νών, με τον Ορ­φα­νί­δη να έχει προ­γραμ­μα­τί­σει το με­ση­μέ­ρι της ίδια ημέ­ρας, ένα χα­λά­ρω­μα για τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του στο γή­πε­δο που θα διε­ξα­χθεί η ανα­μέ­τρη­ση της Κυ­ρια­κής.

Τέλος, αξί­ζει να ανα­φέ­ρου­με την ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε η ΕΠΣΔ.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Με την ευ­και­ρία της έναρ­ξης των μπα­ράζ ανό­δου για την Γ’ Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία, την Κυ­ρια­κή 15 Μαΐου, η ΕΠΣΔ εύ­χε­ται στην πρω­τα­θλή­τρια Δω­δε­κα­νή­σου, Ρόδο, καλή επι­τυ­χία. Ο πρό­ε­δρος και τα μέλη του Δ.Σ., θα βρί­σκο­νται κοντά τους, τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώ­νες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.