Αθλητικά

Super League 2: «Καμπανάκι» ελέγχων στις ΠΑΕ

Η Super League 2 έκρουσε το «καμπανάκι» στις ΠΑΕ με αφορμή τους ελέγχους της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.
Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας βρέθηκε το Σάββατο (10/04) στο γήπεδο του Ιωνικού, ώστε να ελέγξει εάν εφαρμόζονται οι κανονισμοί όσον αφορά στον αριθμό των ατόμων που δικαιούνται πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση.
Με αφορμή την παρουσία αντιπροσωπείας της στα γήπεδα της Super League 2 η διοργανώτρια ενημέρωσε τις ΠΑΕ της κατηγορίας για ανάγκη πιστής τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αφού τα φαινόμενα υπεράριθμων δεν είναι ασυνήθιστα κατά τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος.
Το σχετικό έγγραφο που εστάλη…
«Θέμα: Τήρηση κανόνων Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Super League 2 και ειδικού πίνακα εισερχόμενων
Κύριοι
Στο πλαίσιο της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων της S.L.2 αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, σας εφιστούμε την προσοχή στην πιστή τήρηση των άρθρων του Επικαιτοποιημένου Υγειονομικού Πρωτοκόλλου και του Ειδικού Πίνακα Εισερχόμενων πρωταθλήματος Super League 2, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην περίπτωση κατά την οποία προκύψει έλεγχος στο γήπεδό σας από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, με σκοπό την εφαρμογή των κανονισμών της επικείμενης νομοθεσίας, όσον αφορά των αριθμό των ατόμων που δικαιούνται πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση».

Πηγή: footballleaguenews

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου