Αθλητικά

Ποδόσφαιρο: Συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας των ομάδων

Μέσα στο γενικό κλίμα με την έξαρση του κορωνοϊού, συνεχίζονται οι ανακοινώσεις με τις οποίες ομάδες του νησιού μας,γνωστοποιούν αναστέλλουν την λειτουργία τους.
Αναλυτικά ορισμένες από τις ανακοινώσεις που εκδόθηκαν:
ΓΑΣ Ιάλυσος: «Η Π.Α.Ε. Ιάλυσος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά και τους γονείς ανακοινώνει την αναστολή των προπονήσεων όλων τον τμημάτων των Ακαδημιών μέχρι οι φορείς της χώρας μας να συναινέσουν στην συνέχιση των αθλητικών δραστηριοτήτων».
ΑΕΡΑ: «Το Δ.Σ. της ΑΕΡΑ με αίσθημα ευθύνης λόγω του κορωνοϊού και έπειτα από συνεννόηση με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του ανδρικού τμήματος με διακοπή των προπονήσεων μέχρι νεοτέρας».
Αθλέτικο Αφάντου: «Στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και με γνώμονα πάντα την υγεία όλων των αθλητών μας και των οικογενειών τους, αναστέλλουμε τις προπονήσεις και τις αθλητικές δραστηριότητες όλων των τμημάτων της Ακαδημίας μας. Θα ενημερώσουμε τους αθλητές μας και τους γονείς τους πότε θα ξεκινήσουν ξανά οι δραστηριότητες της Ακαδημίας μας όταν θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τους αρμόδιους φορείς».
Ευκλής: «Ανταποκρινόμενη στο κλίμα των ημερών η Ακαδημία του Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής ανακοινώνει ότι, σε συνάρτηση με το μέτρο της αναστολής των μαθημάτων στα σχολεία και με δεδομένη πλέον την αναβολή των αγώνων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου K-16 και K-14 και των τουρνουά της Επιτροπής Καλλιέργειας Κ-8, Κ-10 και Κ-12, αναστέλλει το προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων της μέχρι και την Κυριακή 22/3/2020.
Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Δευτέρα 23/3, εφ’ όσον βέβαια δεν έχουν συντρέξει έως τότε λόγοι ενίσχυσης και χρονικής επέκτασης των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας».
Ορφέας: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας με αίσθημα ευθύνης, με αφορμή την έξαρση του κορωνοϊού, ανακοινώνει την αναστολή της λειτουργίας όλων των τμημάτων του συλλόγου, μέχρι νεοτέρας».
Εθνικός Αρχίπολης: « Με αίσθημα ευθύνης και κατόπιν της γνωστής πανδημίας του κορωνοϊού, το Δ.Σ. του Εθνικού Αρχίπολης αποφάσισε να διακόψει προσωρινά τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μέχρι νεοτέρας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου