Σταθερά ψηλά σε τετραψήφιο αριθμό παραμένουν και σήμερα τα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.222 κρούσματα του φονικού ιού.
Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, η Αττική, η οποία τέθηκε από την Πέμπτη σε καθεστώς καθολικού lockdown, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των κρουσμάτων, σχεδόν τα μισά της χώρας (561).
Επίσης, η Θεσσαλονίκη καταγράφει πολύ υψηλό αριθμό κρουσμάτων και σήμερα, με τον αριθμό να είναι τριψήφιος (138).
Σε 65 ανέρχονται τα κρούσματα στην Αχαΐα, η οποία είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένη περιοχή, και 46 στην Εύβοια και 35 στη Λάρισα
Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων









Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.