Ειδήσεις

Αποτίουν φόρο τιμής στον «Νέρωνα της Ρόδου»!

«Δόξα και τιμή στο Νέρωνα της Ρόδου», τιτλοφορείται άρθρο στον ιστότοπο των “Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών” υπέρ του κατηγορούμενου για πλείστες όσες εμπρηστικές επιθέσεις στο νησί της Ρόδου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή στην οργάνωση ενώ για το θέμα υπήρξε και παρέμβαση της δημόσιας ασφάλειας.
Στο άρθρο αναφέρονται τα εξής:
“Έχει παρέλθει χρονικό διάστημα παραπάνω του ενός έτους από την σύλληψη του “Νέρωνα” στο νησί της Ρόδου. Ο “Νέρωνας” βρέθηκε όμηρος των κρατικών και κατηγορούμενος για σωρεία εμπρησμών και άλλες επιθέσεις εναντίον ποικίλλων στόχων στο νησί. Το επιμύθιο των κρατικών αρχών ασφαλείας βρίθει ψεμάτων και τερατολογιών. Οι μπάτσοι κάνουν το άσπρο-μαύρο στην προσπάθειά τους να παρουσιάσουν “επιτυχίες”.

Στην προκειμένη περίπτωση ο απώτερος σκοπός τους είναι η υποτίμηση της δράσης του συντρόφου μας.
Οι κρατικοί λακέδες προσπαθούν να αποδώσουν τα κίνητρα της δράσης του σε προβλήματα ψυχικής υγείας ή σε διάφορα άλλα εγγενή κοινωνικά αίτια (ανεργία – οικονομική ανέχεια). Οι μπάτσοι επιδιώκουν να παρουσιάσουν “έργο”, να δικαιολογήσουν τον μισθό τους και την σχόλη τους. Ήταν πάντοτε εχθροί μας και πάντοτε τέτοιοι θα είναι για εμάς. Η αντίσταση των αγωνιζομένων ανθρώπων απέναντι στο ανθελληνικό καθεστώς δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Οι κίνδυνοι πολλοί και οι πιθανότητες της πρόσκαιρης ήττας σε μια καθημερινή μάχη από τις πολλές που διεξάγονται τα τελευταία χρόνια στον ελλαδικό χώρο αυξάνονται αναλόγως προς την ένταση της μαχητικότητας στους δρόμους.

Το μείζον στην περίπτωσή μας είναι ότι ο σύντροφος “Νέρωνας” έδρασε εντελώς ανεξάρτητα ως ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ, υποστηρίζοντας παρά ταύτα έμπρακτα και πολύμορφα τον αγώνα της οργάνωσής μας. Τον τιμούμε για το θάρρος, την αυτοπειθαρχία και την ανιδιοτέλειά του, την ειλικρίνεια, την πίστη και την αφοσίωσή του και την μεγάλη προσφορά του στον αγώνα μας, ο οποίος είναι ο αγώνας όλων των ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ και ΕθΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ για να υψώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα!

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ΤΙΜΟΥΜΕ τους ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με A κεφαλαίο κι όχι τους χαρτογιακάδες και τους διάφορους σφουγγοκωλάριους που κρύβονται πίσω από ταμπέλες και τύπους. Ο επαναστατικός αγώνας είναι ολιστικός. Σε ένα ανθελληνικό καθεστώς, όλα και όλοι είναι δυνάμει εχθροί μας”.
Ακολούθως γίνεται αναφορά στο κατηγορητήριο σε βάρος του, ενώ τονίζεται ότι πρόκειται για “ύπουλα κατασκευασμένα γεγονότα που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα”, τα όσα του αποδίδονται περί επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και βεβήλωσης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Μεσαιωνική Πόλη.
Αναφέρονται και τα εξής:

“Να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η ύπουλη προσπάθεια διασύνδεσής μας με το κόμμα “Χρυσή Αυγή” έχει τόση βαρύτητα, όσο ότι ο γάιδαρος πετάει. Δεν είχαμε ποτέ, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε και στο μέλλον. Τελεία και παύλα. Ηθική υποστήριξη και αλληλεγγύη με κάθε μέσο στον σύντροφο “Νέρωνα” που διώκεται από το ανθελληνικό κράτος για την επαναστατική δράση του! Κανείς δεν είναι μόνος του. Είμαστε όλοι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές!”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου