Ειδήσεις

Celestyal Cruises: Eκπτωση έως 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες το 2022 – «Αποδράστε ξανά στο Μπλε»

Από πού ξεκινούν οι τιμές ανάλογα με τις διανυκτερεύσεις. Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν. Καμπάνια με τη ονομασία «To 2022 Αποδράστε ξανά στο Μπλε».

Τη νέα της καμπάνια, προσφέροντας έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες το 2022, ανακοίνωσε η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises.

Με την ονομασία «To 2022 Αποδράστε ξανά στο Μπλε» η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσφέρει έκπτωση έως και 50% σε επιλεγμένες κρουαζιέρες εντός του 2022, που ισχύει για κρατήσεις από σήμερα έως τις 31 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με την Celestyal oι τιμές ξεκινούν από τα 259 ευρώ για την κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία κανονικά κοστίζει 530 ευρώ, παρέχοντας έκπτωση μεγαλύτερη του 50%.

Επιπλέον, η δημοφιλής κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο», η οποία ανερχόταν σε 1.300 ευρώ, έχει μειωθεί περισσότερο από 45% και διαμορφώνεται στην τελική τιμή των 699 ευρώ. Σημειώνεται πως η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» επισκέπτεται τη Μύκονο, την Αρχαία Έφεσο, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.

Αντίστοιχα, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» ξεκινά από τον Πειραιά και προσεγγίζει τη Θεσσαλονίκη, την Αρχαία Έφεσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Μήλο.

Όλες οι παραπάνω κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την Αll-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises, παρέχοντας απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Όλες οι παραπάνω κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την Αll-Inclusive Εμπειρία της Celestyal Cruises, παρέχοντας απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, όλα τα γεύματα εν πλω, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, επιλεγμένες εκδρομές, λιμενικά τέλη, χρεώσεις υπηρεσιών και φιλοδωρήματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καμπάνιας «Αποδράστε Ξανά στο Μπλε», τα παιδιά ηλικίας 12 ετών, τα οποία μοιράζονται καμπίνα με τους γονείς τους, ταξιδεύουν δωρεάν* σε επιλεγμένες κρουαζιέρες. Επιπλέον, οι μονόκλινες καμπίνες προσφέρονται σε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένες κρουαζιέρες.

Πηγή euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου