Στο γήπεδο Παραδεισίου από τον τοπικό Κλεάνθη, θα φιλοξενηθεί σήμερα ο Διαγόρας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το παιχνίδι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή καλείται να «περάσει» από μία από τις δυσκολότερες έδρες της μεγάλης κατηγορίας, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο «γηραιός» έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα δύσκολα, γι’ αυτό και στον σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία για την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον Μιχάλη Τσιβρινή που δήλωσε τα ακόλουθα:
«Είναι από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια μας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Κλεάνθης.
Για εμάς ο στόχος δεν αλλάζει. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, προκειμένου να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα για το σημερινό παιχνίδι, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον νεαρό τεχνικό να διεξάγει ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Τώρα όσον αφορά στα προβλήματα, ο Μιχάλης Τσιβρινής δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκινή και Τογρού που συνεχίζουν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους, όπως και τον Ντιμιτρίεβιτς που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.
Από εκεί και πέρα, ο Μανώλης Χατζηφούντας παρότι δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του έπειτα από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του Διαγόρα και θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι εφόσον ο Μιχάλης Τσιβρινής το κρίνει αναγκαίο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ