Πολιτιστικά

«Ενας και δύο και τρεις Μαραθώνιοι για τη Βέρα!»

Η ιστορία της Βέρας (σκυλάκι) από τον Βασίλη Καραγιάννη

Σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που υιοθετήσαμε το σκυλάκι τη Vera από το Stray Paws Santorini !

Δώσαμε ο ένας στον άλλον συναισθήματα που είναι αδύνατο να περιγράψω!

Υιοθετήστε και θα καταλάβετε τι εννοώ!

Όλοι εσείς οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων εκεί έξω, σας βλέπω να χαμογελάτε

Αν και ξέρω ότι δεν μπορούν όλοι να υιοθετήσουν και είναι απολύτως κατανοητό, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα και την σπουδαία δουλειά που κάνουν εθελοντές για να τα υποστηρίξουν.

Αυτό το φθινόπωρο τρέχω 3 εμβληματικούς Μαραθωνίους για το καταφύγιο από που ήρθε η Vera στη Σαντορίνη!

9/10 – Ημιμαραθώνιος στο Ρίτσμοντ, Ηνωμένο Βασίλειο

16/10 – Ημιμαραθώνιος στην Οξφόρδη, Ηνωμένο Βασίλειο

13/11 – Πλήρης Μαραθώνιος στην Αθήνα, Ελλάδα

 

Η Βέρα μπορεί να βρήκε το παντοτινό της σπίτι, αλλά πάνω από 100 σκυλιά χρειάζονται ένα και μέχρι να το βρουν, φαγητό, νερό, ζεστασιά, φάρμακα και εμβόλια είναι απαραίτητα.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε αυτόν τον σπουδαίο σκοπό και να τους βοηθήσετε, δώστε ό,τι μπορείτε στο https://donorbox.org/running-paws

Μπορείτε ακόμα να συνεισφέρετε στον παραπάνω δεσμό και να βοηθήσετε πάνω από 100 αδέσποτα στη Σαντορίνη να βγάλουν τον χειμώνα

*Αντικαταστήστε έναν καφέ με μια δωρεά

**όλα τα κονδύλια πηγαίνουν απευθείας στον Οργανισμό, Stray Paws Santorini.

*** Στηρίξετε την Εκστρατεία

Ο Βασίλης Καραγιάννης κατάγεται από τη Ρόδο και εργάζεται στο Λονδίνο. Ασχολήθηκε με τα αδέσποτα της Σαντορίνης κατά την παραμονή του για επαγγελματικούς λόγους. Αφοσιώθηκε στο σκοπό και ανέλαβε με δικά του έξοδα την προετοιμασία και τη συμμετοχή στους τρείς Μαραθωνίους (Ρίτσμοντ – ΗΒ, Οξφόρδη-ΗΒ, Αθήνα – επίσημος Μαραθώνιος).

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία της ιστορίας της Βέρας από τον Βασίλη Καραγιάννη (επικοινωνία: karagiannisva@gmail.com, T. +30 6973068384, whatsapp: +447902750292, facebook/linkedin: Billy Karagiannis)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου