Τοπικές Ειδήσεις

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί Δωδεκανήσου, για επιλεκτικές ενισχύσεις και το ξεχείλωμα του Κώδικα Μεταθέσεων

Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για το τέχνασμα του Αρχηγείου μας, να εκδώσει διαταγή προκειμένου να στελεχώσει νεοϊδρυθήσες υπηρεσίες, με αποσπασμένους και προσωρινά μετακινούμενους.

Το γεγονός ότι το Π.Δ. των μεταθέσεων προβλέπει ότι αυτές οι υπηρεσίες στελεχώνονται με συγκεκριμένη διαδικασία δεν απασχόλησε κανένα;

Είναι τυχαίο το ότι οι Αστυνομικές Διευθύνσεις για τις οποίες εκδόθηκε η διαταγή, δεν είναι απλά πλήρεις από Αστυνομικό προσωπικό, αλλά Υπεράριθμες!!!!

Από την πλευρά μας, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να εφαρμόζεται μια ενιαία τακτική για όλους. Δεν μπορεί τα Τμήματα Δίωξης Μετανάστευσης να στελεχώνονται εκ´ των ενώντων στο πολύπαθο ανατολικό Αιγαίο και σε άλλες περιοχές να ανοίγουν ‘’παραθυράκια’’ για μετακινήσεις, εκτός πίνακα μεταθέσεων, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά.

Επειδή η επιλεκτική ενίσχυση υπηρεσιών και το ξεχείλωμα του Κώδικα Μεταθέσεων κατά το παρελθόν, το πληρώνουν ακόμα συνάδελφοι που βρίσκονται ξεχασμένοι στο Καστελόριζο και την Κάσο, καλούμε την νέα φυσική μας Ηγεσία να μην υιοθετήσει αυτές τις μεθόδους, που το μοναδικό που προσφέρουν είναι η εξυπηρέτηση των ημετέρων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                                                           Ο   Γεν. Γραμματέας

 ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ                                      ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Γεώργιος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου