Αθλητικά

«Έχει κοντή μνήμη ο κ. Αρβανιτάκης»

Με ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Σταμάτης Παπανικολάου, η ομάδα του Δαμάγητου απάντησε στην επιστολή του πρώην προπονητή του συλλόγου, Σπύρου Αρβανιτάκη, με την οποία εξηγούσε τους λόγους της παραίτησής του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Θεολόγου είναι η ακόλουθη:
«Λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός . Όμως κάποιες φορές πρέπει να μαθαίνονται και οι αλήθειες. Σχετικά με την επιστολή παραίτησης που έστειλε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην προπονητής μας κ. Σπύρος Αρβανιτάκης θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάταξη.
Ο κ. Αρβανιτάκης ανέφερε ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από τον πρόεδρο. Προφανώς έχει κοντή μνήμη. Είχε οικονομικά συμφωνήσει ένα ποσό το οποίο μέχρι την ημέρα παραιτήσεως του είχε πάρει το 45% του συμφωνηθέντος τιμήματος μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
Δηλαδή δούλεψε τρεις μήνες και πληρώθηκε και παραπάνω από όσα προσέφερε. Ακόμα, όντως δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα αλλά από εκείνον, μιας και οι προπονήσεις που έκανε τόσο από την έναρξη της προετοιμασίας όσο και κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ελλιπέστατες. Ειδικά στο πρωτάθλημα έκανε προπονήσεις μόλις δυο φορές την εβδομάδα η μία μετά τον αγώνα που την χαρακτήριζε ξεμούδιασμα και η δεύτερη δυο μέρες πριν την αγώνα. Άρα αγωνιστικά ήταν πολύ λογικό να μην έχουν τις απαραίτητες δυνάμεις οι ποδοσφαιριστές για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις των αγώνων. Δεν θέλουμε να υπεισέλθουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες γιατί κάποια παραπάνω τα κρατάμε για την “οικογένειά” μας.
Αν χρειαστεί και προκληθούμε, θα επανέλθουμε …
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία
Για το Δ.Σ.
Σταμάτης Παπανικολάου
Πρόεδρος Α.Σ. Δαμάγητος»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου