ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αμφίβολος ο Φράγκος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΚΛΗΣ

Στην τε­λι­κή ευ­θεία βρί­σκε­ται πλέον η προ­ε­τοι­μα­σία του Ευκλή Σο­ρω­νής για το πρώτο επί­ση­μο παι­χνί­δι της σεζόν, που θα διε­ξα­χθεί την Τε­τάρ­τη με αντί­πα­λο την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς για το Κύ­πελ­λο της Δω­δε­κα­νή­σου.

Πά­ντως ο προ­πο­νη­τής, Μι­χά­λης Τσι­βρι­νής δεν γνω­ρί­ζει αν θα μπο­ρεί να υπο­λο­γί­σει στις υπη­ρε­σί­ες του Νίκου Φρά­γκου.

Ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός έχει προ­σβλη­θεί από ίωση και είναι κλι­νή­ρης με τη συμ­με­το­χή του στην ανα­μέ­τρη­ση με τους «κι­τρι­νό­μαυ­ρους» να κρί­νε­ται εξαι­ρε­τι­κά αμ­φί­βο­λη και ανα­μέ­νε­ται να ξε­κα­θα­ρί­σει στην προ­πό­νη­ση της Δευ­τέ­ρας.

Σί­γου­ρα εκτός πλά­νων του νε­α­ρού τε­χνι­κού θα είναι ο Γιώρ­γος Παυ­λί­δης, που συ­νε­χί­ζει την απο­θε­ρα­πεία του και τις ατο­μι­κές προ­πο­νή­σεις, εξαι­τί­ας του τραυ­μα­τι­σμού που αντι­με­τω­πί­ζει στο γό­να­το.

Τώρα, όσον αφορά τον Δη­μή­τρη Το­μά­ζο, ο υψη­λό­σω­μος επι­θε­τι­κός προ­πο­νή­θη­κε ατο­μι­κά χθες, καθώς ο Τσι­βρι­νής δια­πί­στω­σε ση­μά­δια κό­πω­σης και απο­φά­σι­σε να μην τον επι­βα­ρύ­νει επι­πλέ­ον.

Από εκεί και πέρα, η χθε­σι­νή προ­πό­νη­ση των «πρα­σί­νων» διε­ξή­χθη στο γή­πε­δο των Ακα­δη­μιών στην Σο­ρω­νή, με το βάρος να πέ­φτει σε ασκή­σεις τα­κτι­κής, τα­χύ­τη­τες, τε­λειώ­μα­τα φά­σε­ων και στη­μέ­νες μπά­λες.

Σή­με­ρα οι πο­δο­σφαι­ρι­στές θα έχουν ρεπό και τη Δευ­τέ­ρα θα επι­στρέ­ψουν στις προ­πο­νή­σεις, προ­κει­μέ­νου να ολο­κλη­ρώ­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους για το παι­χνί­δι του Κυ­πέλ­λου με την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Στό­χος των «πρα­σί­νων» είναι η νίκη- πρό­κρι­ση στην επό­με­νη φάση, αφού θέ­λουν να φτά­σουν στο θεσμό όσο πιο μα­κριά γί­νε­ται.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.