Όπως είχε γράψει η «δσπορ», οι άνθρωποι του Α.Σ. Ρόδος αναζητούσαν αντιπάλους, προκειμένου να δώσουν φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας, για σήμερα Τετάρτη και το Σάββατο.
Η αναζήτηση των «ελαφιών» είχε εν μέρει επιτυχία, αφού για σήμερα δεν βρέθηκε ομάδα, σε αντίθεση με το Σάββατο που βρέθηκε αντίπαλος.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας θα φιλοξενηθούν στις 17:00 στο γήπεδο της Λίνδου από τον τοπικό Κλεόβουλο, με τον Θανάση Δέδε να αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με το παιχνίδι να αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τον Α.Σ. Ρόδος.
Στα αγωνιστικά
Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, αφού ο Θανάσης Δέδες τους έδωσε ρεπό.
Σήμερα τα «ελάφια» θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, όπου αναμένεται να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Θανάση Δέδε.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ