ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τηλεφώνημα για τρεις βόμβες στο «Ελ. Βενιζέλος»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
αεροδρόμιο Βενιζέλος

Συ­να­γερ­μός στις δυ­νά­μεις ασφα­λεί­ας και στην αστυ­νο­μία σή­μα­νε λίγο πριν τις 6:30 το από­γευ­μα, όταν άγνω­στος πραγ­μα­το­ποί­η­σε απει­λη­τι­κό τη­λε­φώ­νη­μα για την το­πο­θέ­τη­ση εκρη­κτι­κών μη­χα­νι­σμών στο αε­ρο­δρό­μιο «Ελ. Βε­νι­ζέ­λος».

Το τη­λε­φώ­νη­μα έγινε στις 18:22 στα γρα­φεία της Εφη­με­ρί­δας των Συ­ντα­κτών, οι υπεύ­θυ­νοι της οποί­ας ενη­μέ­ρω­σαν αμέ­σως την αστυ­νο­μία.

Σύμ­φω­να με το άτομο που τη­λε­φώ­νη­σε, έχουν το­πο­θε­τη­θεί τρεις εκρη­κτι­κοί μη­χα­νι­σμοί, οι οποί­οι είναι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νοι θα εκρα­γούν μέσω τη­λε­φώ­νου μέχρι τις 12 το βράδυ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.