Για πάνω από 10 χρόνια, 52χρονη παρίστανε τη δικηγόρο, με γραφείο στον Πειραιά, εξαπατώντας κυρίως γυναίκες διαζευγμένες ή σε διάσταση, απο τις οποίες αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά, με το πρόσχημα των νομικών συμβουλών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει διαπιστωθεί οτι έχει εξαπατήσει 12 άτομα, απο τα οποία απέσπασε συνολικά 52.000 ευρώ.

Η 52χρονη συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη στον Κορυδαλλό, απο αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που έκαναν έρευνες μετά από καταγγελίες.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση άσκησης δικηγορίας, απάτες κατ’ εξακολούθηση, πλαστογραφία εγγράφων και υπεξαίρεση.

Η συλληφθείσα κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γυναικών, στις οποίες παρείχε δήθεν «νομικές συμβουλές», ενώ, για να φανεί αξιόπιστη στα θύματά της μετέβαινε σε διάφορες υπηρεσίες μαζί τους και με χρήση πλαστής σφραγίδας του Πρωτοδικείου Πειραιά, που είχε στην κατοχή της, κατάρτιζε και παρέδιδε πλαστά έγγραφα.

Στην κατοχή της και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Επαγγελματικές κάρτες όπου αναγράφονταν τα στοιχεία της και η ιδιότητα της δικηγόρου, μία πλαστή σφραγίδα του Πρωτοδικείου Πειραιά, πλήθος υπεύθυνων δηλώσεων, εξουσιοδοτήσεων, ιδιωτικών συμφωνητικών και λοιπών εγγράφων που της είχαν παραχωρήσει ως δικαιολογητικά οι παθόντες, καθώς και έγγραφα που είχε καταρτίσει η ίδια, τρία κινητά τηλέφωνα και 2.780 ευρώ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ