Τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί να κάνει χρήση ηρωίνης ακολουθεί η μήνυση. Έξαλλη η ηθοποιός με τη Daily Mail που «βιάζει την προσωπική της ζωή»

Η Αντζελίνα Τζολί κινείται νομικά εναντίον της Daily Mail για τη δημοσιοποίηση του βίντεο, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ισχυρίζονται αυτοί που το έδωσαν στη δημοσιότητα ότι δείχνει την Αντζελίνα Τζολί στη δεκαετία του ’90, ενώ έχει κάνει χρήση ηρωίνης»

Σύμφωνα με το αυμπέρασμα του βίντεο, η ηθοποιός συζητάει τηλεφωνικά με τον πατέρα της Γιον Βόιτ για ένα θέμα σχετικά με τον αδελφό της Τζέιμς και τη σύντροφο του πατέρα της Μαρσελίμ Μπερτράντ.

Οι Times γράφουν ότι η Τζολί χαρακτηρίζει τη δημοσιοποίηση του βίντεο ως «μια κατάφορη βία εναντίον της προσωπικής της ζωής».

Ο πρώην έμπορος ναρκωτικών, Φράνκλιν Μέϊερ, ισχυρίζεται ότι προμήθευε την ηθοποιό με κοκαίνη και ηρωίνη τρεις φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Mai lστην ηλεκτρονική της έκδοση μαζί με το βίντεο.

Η αντίδραση και η μήνυση της Τζολί ήρθαν μετά το επεισόδιο που είχε η Daily Mail με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά το ρεπορτάζ που δημοσίευσε και έλεγε ότι η μητέρα της αρραβωνιαστικιάς του θα τίναζε τον γάμο στον αέρα λόγω θρησκευτικής διαφοράς.
Thetoc

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ