Τοπικές Ειδήσεις

ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ: Πάρε το ποδήλατό σου και… «Πάμε μαζί»… μια βόλτα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου και με κεντρικό σύνθημα «Πάμε Μαζί», ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση για τον καθαρισμό της παραλίας στα Κρητικά της Ρόδου στις 9/6/2023. Τα μέλη, οι γονείς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου και της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ συνεχίζουν τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα εξαρτήσεων.

Συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις:

· Τετάρτη 14 Ιουνίου η Κινητή Μονάδα Ρόδου θα βρίσκεται από τις 10:00 έως τις 11:00 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Καλυθιών και από τις 11:30 έως τις 13:30 στην Κεντρική Πλατεία Αφάντου, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας, ενημερώνοντας τους για τη θεραπευτική μας παρέμβαση σε νόμιμες και παράνομες εξαρτήσεις.

· Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 17:30 το απόγευμα σας καλούμε όλους σε έναν Ποδηλατικό Γύρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου με την υποστήριξη του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου, της Διεύθυνσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων, της Cyclopolis, τοπικών ποδηλατικών συλλόγων και του ΕΚΑΒ Ρόδου. Η Διαδρομή θα είναι γύρω από τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης με αφετηρία το χώρο στάθμευσης των πρώην εξωτερικών ιατρείων του Παλαιού Νοσοκομείου Ρόδου (είσοδος από οδό Παπαλουκά). Θα ποδηλατήσουμε με ασφάλεια έχοντας τη συνοδεία της Τροχαίας και Ιατρού – Μέλους του Ιατρικού Συλλόγου. Η δράση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και Κοινωνικής Επανένταξης στη χώρα μας. Το Πολυδύναμο Κέντρο και η Κινητή Μονάδα Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ είναι δομές που εξυπηρετούν και οι δύο την αντιμετώπιση των (νόμιμων και παράνομων) εξαρτήσεων στο νησί μας και έχουν ενταχθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Όλες οι υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ παρέχονται δωρεάν και δεν χορηγούνται υποκατάστατα.

 

Οι δύο μονάδες στεγάζονται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 51-53.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία είναι τα 22410 73751 & 22410 20343.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου