Αθλητικά

Κατάφεραν πολλά, απόψε ψάχνουν για περισσότερα στ’ Απόλλωνα

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους Απολλωνιάτες να δώσουν το παρών στη σημερινή Γενική Συνέλευση του αθλητικού συλλόγου της περιοχής, απευθύνει ο πρόεδρός του Σταμάτης Μαργέλλος.
Ο ίδιος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του Απόλλωνα, το ίδιο και ο βασικός κορμός των συνεργατών του και αυτό που θέλει είναι στις 6 το απόγευμα, η εικόνα της αίθουσας της κοινότητας να αποτυπώσει την αγάπη της τοπικής κοινωνίας για το σωματείο της. Παράλληλα, ο Σταμάτης Μαργέλλος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του τα τελευταία χρόνια, ενώ θυμάται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Η ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Το καλοκαίρι του 2016, Ιούλιο μήνα, ήρθαν στελέχη της τότε διοίκησης της ομάδας και με ενημέρωσαν πως θα τα παρατήσουν διότι σε 2 γενικές συνελεύσεις δεν βρέθηκαν οι επόμενοι. Είχαν κουραστεί, ο κόσμος δεν έδειξε ενδιαφέρον και συνεπώς η ομάδα θα οδηγούνταν στο Πρωτοδικείο.
Όταν δεν είσαι Απολλωνιάτης και δεν καταλαβαίνεις τι θα πει Απόλλων Απολλώνων, διαλύεις την ομάδα. Την οποία παρέλαβα με μόλις 2 ποδοσφαιριστές και ένα διαλυμένο γήπεδο.
Μια ομάδα που ξεκίνησε επί Ιταλοκρατίας το 1926, από τον υπαξιωματικό του Ελληνικού Στρατού Στέργο Σταμπολή, αδερφό του Γιώργου Σταμπολή (Μανώλιας) και της Ζιζίκενας. Ο σκοπός της ομάδας ήταν εθνικός. Πρώτος πρόεδρος ήταν ο δάσκαλος Γιώργος Καραμανώλης, ένας εκ των δυο ιδρυτών της Ακαδημίας Ρόδου.
Ο σκοπός της ομάδας είναι να ασκείται η νεολαία του χωριού. Στην πενταετία αυτήν που μεσολάβησε από το 2016, ήταν συνεχώς δίπλα μου ο αντιπρόεδρος της ομάδας και διευθυντής της ΔΕΣ ΡΟΔΑ Φώτης Καραμανώλης, γνήσιο παιδί των Απολλώνων. Επίσης ο Τσαμπίκος Διακοβασιλείου, πιστός Απολλωνιάτης, ο οποίος πάντα ήταν πρόθυμος να βοηθάει την ομάδα είτε εντός είτε εκτός διοικητικού συμβουλίου.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και όλους τους παράγοντες και μη, για τη στήριξη που έδωσαν στην ομάδα ώστε να συνεχίσει να ζει. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Θωμά Δάσιο, ο οποίος αν και δεν κατάγεται από τα Απόλλωνα αγωνιζόταν αφιλοκερδώς τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως στην τεχνική εταιρεία Μασαούτη Χατζημιχαήλ & Σία ΟΕ και επιπλέον στην ΕΡΓΟΔΟΜΗ ΑΕ του Μανώλη Ζαράνη για τις μελέτες και τις εργασίες που έχουν κάνει. Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος βρίσκεται αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας δείχνοντας ότι είναι Απολλωνιάτης στην καρδιά.
Το Σάββατο στις 18:00 όλοι στην Κοινοτική Αίθουσα για να δείξουμε ακόμα μια φορά τη δυναμική της ομάδας μας. Είμαι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος με συνεργάτες τον Φώτη Καραμανώλη, τον Νικόλαο Καραμανώλη, τον Τσαμπίκο Διακοβασιλειου, τον Λάμπρο Σελιμά, τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου του Δημητρίου, τη Δέσποινα Τσοπανάκη και τον Παναγιώτη Σωτηρίου. Όποιος θέλει να πορευθεί μαζί μας είναι καλοδεχούμενος. Τα καλύτερα έπονται.
ΥΓ: Η ομάδα μας θα εκδώσει βιβλίο και ντοκιμαντέρ και όσοι έχουν στοιχεία παρακαλούνται να τα μοιραστούν μαζί μας.
ΥΓ2: Ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης έλεγε πως ο άνθρωπος είναι κτήνος. Του έκανες κακό σε σέβεται και σε τρέμει. Του έκανες καλό; Σου βγάζει τα μάτια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου