Για δεύτερη φορά στην μπασκετική του παρουσία θα παίξει στη Γ’ Εθνική, ο Παντελής Τριτσάρης… Ο 30χρονος Κώος αθλητής (που περιμένει και το δεύτερο παιδί του) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την αγαπημένη του ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, έχοντας παίξει ξανά στη Γ’ Εθνική με τον Διαγόρα τη χρονιά 2009-10. Ο ίδιος ήταν πολύ συγκινημένος από την ιστορική στιγμή της Α.Ε. Δικαίου, τονίζοντας ότι η επιτυχία αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι στην ομάδα δεν υπήρχαν… παίκτες που πληρώνονταν, αλλά μόνο δικά της παιδιά.
Αρχικά, ο Παντελής Τριτσάρης είπε: «Αυτό ήταν το όνειρο μας εδώ και πολλά χρόνια. Στην αρχή το όνειρο μας ήταν το πρωτάθλημα, ήρθε το πρώτο, ήρθε το δεύτερο, θα ερχόταν και το τρίτο. Τώρα πραγματοποιήθηκε και το όνειρο της ανόδου» και συνέχισε: «Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, για την ομάδα, για τον προπονητή, για τη διοίκηση για μένα. Καταφέραμε με την αξία μας και τηρώντας τον τίτλο ομάδα- οικογένεια να ανέβουμε στη Γ’ Εθνική. Και στο εύκολα και στα δύσκολα ήμασταν πάντα μαζί. Και όταν συμβαίνει αυτό, η επιτυχία ήταν αναπόφευκτη».
Ο Παντελής Τριτσάρης μίλησε και για τον Δημήτρη Τζομάκα: «Είναι ο προπονητής μου, είναι οικογένεια μου, είναι φίλος μου. Μέσα στο γήπεδο όμως είναι μόνο ο προπονητής μου και οφείλω να τον σεβαστώ».
Όσον αφορά στη νέα χρονιά: «Ο στόχος μας θα είναι η παραμονή στη Γ’ Εθνική. Η Α.Ε. Δικαίου είχε ποτέ μισθοφόρους παίκτες, παίζουμε γιατί αγαπάμε τη φανέλα της ομάδας της ομάδας. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε όλα τα παιχνίδια. Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος και μετά από 10 χρόνια θα παίξω ξανά στη Γ’ Εθνική. Είναι μία πρόκληση για όλους μας. Πολλά από τα παιδιά δεν έχουν ζήσει αυτή την εμπειρία και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο και σαφέστατα δύσκολο».
Όσον αφορά στον επίλογο, ο Κώος αθλητής τόνισε: «Πιστεύω ότι η ομάδα θα είχε πάρει περισσότερα πρωταθλήματα και θα έπαιζε πιο γρήγορα στη Γ’ Εθνική, αν υπήρχε και δεύτερο κλειστό γυμναστήριο στο νησί. Είναι αυτό για το οποίο προσπαθούμε τόσα χρόνια και μακάρι να γίνει. Ελπίζω τα παιδιά μας, να προλάβουν να μας δουν να παίζουμε στο νέο κλειστό γυμναστήριο».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ