Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, ένας 37χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών. Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Ιουνίου 2019 ο κατηγορούμενος μετέβη με σκοπό την κλοπή σε τρεις κατοικίες και ξενοδοχειακή επιχείρηση, απ’ όπου σε μια περίπτωση αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Συγκεκριμένα:
-Την 9η Ιουνίου 2019 από ώρα 23.30 έως την 06.30 ώρα της 10ης Ιουνίου 2010 σε πάροδο της οδού Φιλερήμου στην Ιαλυσό παραβίασε σήτα παραθύρου κουζίνας σε οικία στην οποία διαμένει και κοιμόταν μια 52χρονη χωρίς όμως να εισέλθει εντός και να αφαιρέσει χρήματα ή τιμαλφή.
-Την 10η Ιουνίου 2019 και από ώρα 02.30 έως 06.30 επί της οδού Ελ. Βενιζέλου παραβίασε σήτα παραθύρου από την πόρτα της κουζίνας σε οικία στην οποία κοιμόντουσαν οι ένοικοί της και αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ από τσαντάκι.
-Την ίδια ημέρα και ώρα 03.00 περίπου, μετέβη σε οικία επί της οδού Κυρβίας κι αφού εισήλθε εντός του περιβάλλοντος χώρου, έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.
-Την ίδια ημέρα και περί ώρα 01.50 επί της Λ. Ηρακλειδών εισήλθε εντός του περιβάλλοντος χώρου του ξενοδοχείου με την επωνυμία «Κάτια» περιεργαζόμενος τα δωμάτια, πλην όμως έγινε αντιληπτός από συγγενή του ιδιοκτήτη και τράπηκε σε φυγή.
Η πράξη του καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.
Γίνεται μνεία ότι στα εν λόγω σημεία μετέβαινε με δίκυκλο όχημα μάρκας Piaggio ιδιοκτησίας του αδερφού του.
Την 11η Ιουνίου 2019 το πρωί συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 22χρονος ημεδαπός ο οποίος μπήκε σε κατοικία με σκοπό την κλοπή.
-Την Δευτέρα το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ένας 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ