Τοπικές Ειδήσεις

« Όχι στο κλείσιμο του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας στ’ Αφάντου »

Από το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-διαμαρτυρία”

Μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζάς στην Κρεμαστής πληροφορίες θέλουν να παίρνει σειρά το υποκατάστημα του Αφάντου και μάλιστα με ορισμένη ημερομηνία 19 Ιουνίου. Ήδη με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Κρεμαστής χιλιάδες εργαζόμενοι ξενοδοχοϋπάλληλοι της Βορειοδυτικής πλευράς του νησιού ταλαιπωρούνται αφού είναι αναγκασμένοι να μεταβαίνουν σε άλλα καταστήματα, ενώ διαθέτουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο ειδικά τους θερινούς μήνες. Το ίδιο θα συμβεί και με το υποκατάστημα του Αφάντου όπου τόσο οι κάτοικοι του (ξενοδοχοϋπάλληλοι) όσο και των γύρω χωρίων θα είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στον υποκατάστημα Αρχαγγέλου, ενώ λογικό είναι ότι θα υπάρχει μεγάλη αναμονή έως την εξυπηρέτηση αφού όλα τα χωριά της Νοτιοανατολικής πλευράς θα εξυπηρετούνται εκεί.

Εμείς ως Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων ξέροντας ότι χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι εξυπηρετούνταν από το υποκατάστημα του Αφάντου και κατανοώντας τον ελάχιστο χρόνο των μελών μας διαμαρτυρόμαστε για το κλείσιμο του υποκαταστήματος και ζητάμε από την Εθνική Τράπεζα να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση της. Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε φανερά ότι θα επανεξετάσουμε την στάση μας ως πελάτης της Εθνικής Τράπεζάς ενώ θα δώσουμε σχετικές οδηγίες και στα περίπου 15.000 μέλη μας που εξυπηρετούνται από την Εθνική Τράπεζα.

Ρόδος , 12 Ιουνίου 2019

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου